Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Derince, Fatih Mahallesi'nde İntihar Olayı

Derince Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Rıfat Kuruş isimli genç, yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında boş bir dükkanda ölü bulundu.

Derince Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Rıfat Kuruş isimli genç, yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında boş bir dükkanda ölü bulundu.

Maddi Zorluklar İddiası

İddialara göre maddi zorluklar yaşadığı ifade edilen Rıfat Kuşçu'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine yapılan çalışmalar kapsamında genç boş bir dükkanda ölü bulundu.

Olay Yerine Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Dükkanda iple hayatına son vermiş halde bulunmasının ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemelerinin ardından genç adamın cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Morguna götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Derince Fatih Mahallesi'nde yaşanan bu üzücü olay, genç adamın çevresindeki insanları derin bir üzüntüye boğdu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
114 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı