Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İzmit Belediyesi, Ücretsiz İstiridye Mantarı Dağıtıyor

İzmit Belediyesi, ‘Üreten Kent İzmit’ vizyonuyla çalışmalarını sürdürerek, 3 yıl önce hayata geçirdiği mantar üretim tesisinde bu sezonki ilk hasadı gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi, ‘Üreten Kent İzmit’ vizyonuyla çalışmalarını sürdürerek, 3 yıl önce hayata geçirdiği mantar üretim tesisinde bu sezonki ilk hasadı gerçekleştirdi. Hasat edilen istiridye mantarları ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıldı.

Mantar Üretim Tesisi

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren mantar üretim tesisinde protein bakımından zengin istiridye mantarı üretimi bu yıl da artarak devam ediyor. Çiftçiye yeni üretim alanları sunmak adına oluşturulan tesiste, talep halinde vatandaşlara mantar üretimi eğitimi verilirken hasat edilen istiridye mantarları İzmit’in çeşitli noktalarında halka dağıtılıyor. 

Bu yıl da artarak devam eden istiridye mantarı üretimi, İzmit Belediyesi'nin vatandaşlara sağladığı ücretsiz dağıtımlarla destekleniyor. İzmit Belediyesi, sürdürülebilir tarım ve kırsal kalkınma projeleriyle kentteki üretimi artırmayı hedefliyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
 Kar ve Yağmur Barajlara Can Suyu Oldu
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
Gebze’de, Kumar Operasyonu
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi'nden Ekonomiye ve Teşkilata Vurgu
BAŞİSKELE
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Özlü Esnaf ve Vatandaşla Buluşuyor
KÖRFEZ
35 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Yürüyüşü
DERİNCE
15 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Derince’de Taşköprü Satış Noktaları 9’a Yükseldi
ASAYİŞ
65 Kez Görüntülendi.
Derince’de Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Bonzai Operasyonu: 1 Gözaltı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de İşletmelere İtfaiye Raporu Zorunluluğu
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi