Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Ticaret Odası, 25. Yıl Dönümü Kutlamaları

Körfez Ticaret Odası, kuruluşunun 25. yılını coşkulu bir şekilde kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. 29 Kasım 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek olan özel etkinlik, bölgenin iş insanlarını bir araya getirecek.

Körfez Ticaret Odası, kuruluşunun 25. yılını coşkulu bir şekilde kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. 29 Kasım 2024 Cuma günü gerçekleştirilecek olan özel etkinlik, bölgenin iş insanlarını bir araya getirecek.

Özel Konuklar Katılacak

Kutlama programına; geçmiş dönem Türkiye Cumhuriyeti Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Cemil Çiçek, geçmiş dönem Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, Kocaeli Valisi Sayın İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu gibi önemli isimlerin katılması bekleniyor.

25 Yıllık Başarı Taçlandırılacak

Körfez Ticaret Odası'nın 25. Yıl Dönümü kutlamaları, bölgenin ticaret hayatına, ekonomisine ve toplumsal yapısına önemli katkılar sağlayan tüm paydaşları bir araya getirecek. 25 yıllık birikim ve başarıyı taçlandıracak olan etkinlik, unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
47 Kez Görüntülendi.
Hereke’ye İki Yeni Öğrenci Yurdu Geliyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Valiliği’nden, Kar Yağışı Uyarısı
EKONOMİ
16 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt ve Tütün Ürünlerinde ÖTV Artışı Resmi Gazete’de
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’yi 13 Milyon Kişi İzledi
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Tek Teker Tehlike” Sürücüsü Yakalandı
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nde Memurlara Yeni Yıl Müjdesi
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Korsan Taşımacılığa Ağır Ceza
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karamürsel’de “Güvenli Okul” Denetimi
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Aranan Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Hereke’de Esnaf ve Polisle Buluştu