Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İzmit Belediyesi, "Temiz Okul" Projesi, ile Okullara Temizlik Desteği Sağlayacak

İzmit Belediyesi, ilçede eğitim gören çocukların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda eğitim almaları için "Temiz Okul" projesini başlatıyor.

İzmit Belediyesi, ilçede eğitim gören çocukların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda eğitim almaları için "Temiz Okul" projesini başlatıyor. Yeni eğitim-öğretim döneminde yaşanan temizlik personeli eksikliği nedeniyle okul yönetimleri, velilerden eleman istihdam etmek için maddi destek talep ediyordu. Bu ihtiyaca kayıtsız kalmayan İzmit Belediyesi, örnek sosyal belediyecilik projelerine bir yenisini daha ekleyerek, talep eden okullara temizlik desteği verecek.

Özel Ekipler Okulların Temizliğini Yapacak

Geçtiğimiz yıl yapılan okul ziyaretleri sırasında tespit edilen temizlik ihtiyacına yönelik olarak, İzmit Belediyesi özel ekipler oluşturacak. Bu ekipler, okulların tuvaletler başta olmak üzere ortak kullanım alanlarının düzenli olarak temizliğini yapacak. Temizlik hizmeti isteyen okullar, İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne ait 02623180000(4216) numaralı telefonu arayarak taleplerini iletebilecekler.

İzmit Belediyesi'nin "Temiz Okul" projesi ile okulların temizlik ihtiyacı karşılanacak ve öğrenciler daha sağlıklı bir ortamda eğitim görebilecekler. Bu proje, ilçedeki eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
53 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
23 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Suçundan Hükümlü Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı
ASAYİŞ
140 Kez Görüntülendi.
41 İlde Dolandırıcılık Şebekelerine Darbe: 206 Tutuklama
KÖRFEZ
16 Kez Görüntülendi.
Yarımca Sahilinde Sporun Yeni Adresi Hizmete Açıldı