Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN YÜKSEK SU ZAMMI TARTIŞMALARA YOL AÇIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, suya yüzde44,38 yaparak vatandaşların tepkisini çekti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, suya yüzde44,38 yaparak vatandaşların tepkisini çekti. Zammın ardından kentteki birçok kesim, belediyenin yaptığı düzenlemeleri eleştiriyor.

Vatandaşların Tepkisi Büyüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin su fiyatlarına yapılan yüksek zam kararı, kentte yaşayanların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, artan su faturalarıyla başlamaya zorlanacaklarını belirtirken, belediyenin bu süreyi geri almaya çağırıyorlar.

Yerel Yönetim Eleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin suya yaptığı yüzde44,38'lik kesinti, yerel yönetim tarafından da eleştirildi. Bazı siyasi parti temsilcileri, bu kararın toplumun ekonomik sıkıntılarını ve belediyenin daha uygun çözüm bulmasını ifade ediyorlar.

Belediyenin gerekçeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise su zammının varlıklarının gerekçelerini açıkladılar. Belediye, su fiyatlarının sisteminin kaçınılmaz olduğunu ve alınan kararın uzun vadeli kentteki su desteğinin geliştirilmesine yönelik olduğunu savunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin su fiyatlarına yapılan yüksek zam kararı, kentteki birçok kesim tarafından eleştiriliyor. Vatandaşların tepkileri devam ederken, belediyenin bu konudaki açıklamaları yakından takip ediliyor. İlerleyen günlerde alınacak kararlar, su zammına tepkileri nasıl etkileyecek, merakla bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni Ağırladı
EKONOMİ
30 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt Fiyatlarına Enflasyon Etkili Zam Geldi
EKONOMİ
4 Kez Görüntülendi.
Emekli ve Memur Maaşlarına Enflasyon Düzenlemesi
KOCAELİ
19 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Süper Enduro Heyecanı Başlıyor
KOCAELİ
27 Kez Görüntülendi.
İzmit Körfezi Deniz Festivali Dolu Dolu Geçti
EKONOMİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento, Capital 500 ve ISO 500’de Sektör Liderliğini Korudu
KÖRFEZ
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Meclisi’nden Dergideki Karikatüre Tepki
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 300 Bin Dal Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi
İZMİT
198 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Geleneksel Oyun Etkinlikleri Başladı