Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI, HALK ET PROJESİ İLE VATANDAŞLARA MÜJDE VERDİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentte gerçekleştirdikleri önemli gelişmeyi sürdürdüklerini kamuoyuyla paylaştı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentte gerçekleştirdikleri önemli gelişmeyi sürdürdüklerini kamuoyuyla paylaştı. Başkan Hürriyet, Halk Et Projesi'nin kârını duyurarak, finansal piyasa koşullarının altında ve satın alınabilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti. Projeye ilişkin ayrıntılı kişilerin sürtüşmesini ifade eden Başkan Hürriyet, halk pazarlarında da artık Gülümse Kafelerde evlenmenin mümkün olduğunu açıkladı.

Artık Halk Market Ürünleri Gülümse Kafelerde!

İzmit Belediyesi'nin doğal fiyatları ekonomik fiyatları halka sunmak amacıyla Halk Market projesi, artık Gülümseme Kafelerde de hizmet uygulamalarına başladı. Başkan Hürriyet, bu ürünün sosyalleşebileceğini ve doğal olarak bozulmayacak sağlıkla ulaşabileceği bir ortamın görülebileceğini belirtti. Ürün yelpazesinin genişleyeceğini dile getiren Hürriyet, sonu olmayan Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi, Bağçeşme'deki Gülümse Kahvaltı Evimiz ve Yahya Kaptan'daki Gülümse Kafemiz gibi3 farklı yerde bulunabilecek aktarıldı.

Halk Et Marketi İzmitlilerle Buluşacak!

Halk Et Projesiyle birlikte tüketilen et alışkanlıklarını desteklemeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Hürriyet, ayrıntılarla ilgili lisansların çıkacağını açıkladı. Dar gelirli, emekliler ve asgari düzeyde insanların satın alma konusunda zorlandığına dikkat ederek Hürriyet, Halk Et Marketi'nin bu kesimlerine yönelik önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Piyasanın koşulları altında ve satın alınabilme imkanı sağlayan Halk Et Market'in İzmit'e kazandırılmasıyla ilgili vakaların devam ettirdiği aktaran Hürriyet, şehirde kentte yaşayanlar için önemli bir adımın karşılığını inandığını ifade etti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
34 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
20 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri