Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

HYUNDAİ MOTOR TÜRKİYE, GENÇLER İÇİN TASARIM JAM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Hyundai Motor Türkiye, Habitat Derneği ve Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle gençlerin toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda oluşturmak amacıyla Design Jam etkinliği düzenlendi.

Hyundai Motor Türkiye, Habitat Derneği ve Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle gençlerin toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda oluşturmak amacıyla Design Jam etkinliği düzenlendi. HMTR bursiyerleri ve stajyerlerinin devamıyla devam etme etkinliği gençlerin eşitsizliğinin giderilmesi için kapsamlı çözümlerin geliştirilmesi teşvik edildi. Tasarım odaklı düşünmeyi kullanım yoluyla başarıyı artırmak, gençlerin toplumsal cinsiyet eşitliği alanında en büyük güçlerini vurgulayarak önemli bir adım attı.

Gençler, Hyundai Motor Türkiye'nin İstanbul Ofisi'nde genişleme, etkinlikte empati kurma, sorun tanımlama, fikir üretme ve çözüm tasarlama süresi boyunca dahil oldukları bir süreç oldu. Yoğun bir çalışma süreci boyunca eşitsizliğin azaltılması ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sürdürülmesinde nasıl daha etkili olabileceği tartışıldı. Hyundai Motor Türkiye'nin bu etkinliğiyle gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmak ve toplumsal dönüşüm için önemli bir adım atmış oldu.

Hyundai Motor Türkiye, Habitat Derneği ve Türk Eğitim Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Design Jam etkinliği, gençlerin eşitsizliklere karşı aktif bir rol oynamalarını teşvik ediyor. Gençlerin önemsediği ve bu tür etkinlikleri destekleyen, toplumsal olarak daha adil ve özgür bir gelecek oluşturmak adına önemli bir adım olarak görülüyor. Hyundai Motor Türkiye'nin profesyonelliği, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve toplumsal değişimde söz sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÜLTÜR
75 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden Ücretsiz Tiyatro Kayıtları Başladı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kasten Yaralama Suçundan Aranan Şahıs Tutuklandı
EKONOMİ
13 Kez Görüntülendi.
Çimsa’dan Türkiye’ye 250 Milyon $ Yatırım, 1,5 Milyar $ İhracat Katkısı
İZMİT
10 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden Çocuklara Oyuncak Kütüphanesi ve Atölye Etkinlikleri
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KOTO Başkanı Necmi Bulut Mısır’da İş Birliği Protokolüne İmza Attı
ASAYİŞ
79 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Banka Kartı Dolandırıcılığından Aranan Şahıs Tutuklandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Makaron Operasyonunda 1 Kişi Gözaltında
SİYASET
15 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Türkkan,TBMM’de VakıfBank Personel Vakıfları İçin Soru Önergesi Verdi
KOCAELİ
18 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Körfez’de Yol Konforunu Artıran Çalışma
EKONOMİ
84 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Ticaret Odası’ndan Girişimcilere KOSGEB Destekleri Bilgilendirmesi