Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN, BORCU 1 MİLYAR 808 MİLYON 541 BİN LİRA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları açıklandı. Genel Sekreter Hayri Baraçlı'nın sunumuyla yapılan sunuma göre,

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları açıklandı. Genel Sekreter Hayri Baraçlı'nın sunumuyla yapılan sunuma göre, belediyenin Nisan 2025'te 1 milyar808 milyon541 bin lira borcu bulunuyor. Meclis toplantısında bu bilgiler paylaşılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyet ve denetim raporları meclis üyeleriyle paylaşıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın başkanlık yaptığı toplantıda,99 meclis bölümünde konular üzerinde görüşmelerde bulunulduğu belirtildi. Genel Sekreter Baraçlı'nın sunumu ise dikkat çekiciydi. Kocaeli'nin bütçesinden, 10 ülke bütçesinden daha büyük olarak uygulanan raporda, belediyenin yatırım harcamalarının toplam giderleri içinde yüzde 49,74 olduğu belirtildi.

Hayri Baraçlı, belediyenin analizleri anlatılırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin14 bin638 personelle hizmet vermesini sağladı. Borçlanma kapasitelerinin arttığını belirten Baraçlı, borçların etkin ve verimli bir şekilde dağıtıldığını vurguladı. Ayrıca belediyenin taşınmaz satışları ve alımlarının bütçede yer kapsamı, kamulaştırma giderlerinin ise yüzde1,6 seviyelerinde olduğunu açıkladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
185 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.