Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

VALİ AKTAŞ, BAŞKANLIĞINDA HUZUR VE GÜVEN TOPLANTISI ETKİNLİĞİ

Ocak ayının ilk haftasında, ilimizdeki huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için önemli bir toplantı etkinliği

Ocak ayının ilk haftasında, ilimizdeki huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için önemli bir toplantı etkinliği. Vali İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda, kentin önemli güvenlik birimlerinin değiştirilmesi. Bitkide, haftalık analiz raporu ayrıntılı bir şekilde incelenerek, gerçekleştirilecek ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Hüseyin Tığlı, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut'un da oynanacağı toplantıda, kaçakçılıkla mücadele, trafik güvenliği, okul çevrelerindeki asayiş durumu, ölenlerin yakalanması gibi kazalar ele geçirildi. Ayrıca suç ve suçlularla mücadele, miktar arz ve talep ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının sona ermesiyle birlikte, alınacak ve yapılacak çalışmalarla ilgili görüşmeler ve öneriler sunulan ve istişareler toplantısı. Vali Aktaş, ilimizde yaşadığı huzur ve güven içinde yaşaması için onun her türlü tedbiri alacaklarını ve güvenlik birimleriyle iş birliği çalışması içinde devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
36 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Nüfus Artışı Güney ve Doğu Aksında Yoğunlaştı
EMLAK
35 Kez Görüntülendi.
 KOTO’da Gayrimenkul Sektörü İçin İstişare Toplantısı
BAŞİSKELE
5 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Çocuklara Özel Kütüphane ve Oyuncak Müzesi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Hemşehri Derneklerini Ziyaret Etti
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de UKOME’den Ulaşımda Yeni Düzenlemeler
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı
DERİNCE
14 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nden “Sanal Kumar Bağımlılığı” Semineri
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Mala Zarar Verme Suçundan Aranan Şahıs Tutuklandı
ASAYİŞ
19 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 26 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Barajlarda Doluluk Oranları Yükseliyor