Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

BAŞKAN SÖĞÜT’ÜN, ÇOCUKLARA GÜVEN VE SEVGİ DOLU MESAJI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çocuklara Güven ve Sevgi Dolu Bir Mesaj Verdi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde mesajda, insanların güveni ve sevgisini vurguladı. "23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkelerindeki millete ait olduğunu bir tarihin yanı sıra, insanların haklarının güveninin, sevginin ve inancının bir simgesidir" hayatta kalma başarır Başkan Söğüt, tüm çocuklarıyla kucakladığını belirtti.

Geleceğimizindir ve Bugünün günü

Bugünün küçükleri olan, yarının büyükleri olacakları gerçeğiyle karşı karşıyalar.23 Nisan, seçeneklerin yanı sıra ülke için önemli bir tarihi temsil ediyor. Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş günü olan23 Nisan, özgürlüğün ve ailelerin mücadelesinin simgesidir. Bu özel günün büyüyenlerle birlikte kutlaması, kadınlara bakmamızı sağlıyor.

Türkiye, Çocukların Orada Durmaya Devam Edecek

Ne yazık ki her yerde birçok çocuk savaşı, yoksulluk ve çocukların gölgesinde büyüyor. Özellikle Filistin'de yaşananlar, insanlığın dostunu sızdırıyor. Türkiye olarak mazlumların, mağdurların ve özellikle çocukların yanında olmaya devam etmektedir. Bugünü bize ve tüm dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve askerlerin özgürlüklerinin rahmetiyle anıyor, tüm katılanların23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
54 Kez Görüntülendi.
Aranan Hükümlü Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kulaçlarla Buluşma: Ulusal Yüzme Yarışı 3. Kez
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Narkotik Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Kıyı Temizliğine Örnek Proje
KANDIRA
132 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Tehlikeli Deniz Şartları Nedeniyle Plaj Yasağı
İZMİT
11 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden İlk Nohut Hasadı
ASAYİŞ
3 Kez Görüntülendi.
Kuzey Marmara Otoyolu'nda Feci Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 12 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Hükümlüsü Kocaeli’de Yakalandı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
KAMU İŞÇİLERİYLE HÜKÜMET ARASINDA ZAM ANLAŞMASI SAĞLANAMADI