Kocaeli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü sürekli olarak engellemelere yönelik çabalara yönelik büyük bir operasyona imza attı. Gebze ilçesinde durdurulan bir tırda yapılan aramada, 397.000 adet sentetik ecza ve 7 kg metamfetamin ele geçirildi. Toplamda 220 kg miktarındaki miktar madde ile ilgili olarak bir kayıtlı olarak kaydedildi.
Operasyonun sonucunda elde edilen büyük miktardaki harcamaların Gebze ilçesi ve bölgedeki gençlerin hedeflendiği belirtiliyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinin operasyonlarının sürdürülecekleri ve kaçakçılara göz açtırmayacaklarını açıkladı. Halkın kaybı ve gençlerin korunması adına yoğun bir mücadele yürüten ekipler, bu türdeki operasyonların önemine dikkat çekiyor.
Uyuşturucu operasyoncu kaçakçılara karşı yapılan etkililer, insanların güvenliği ve gençlerin korunması adına büyük önem taşıyor. Kocaeli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün son operasyonunda ele kadar büyük miktardaki performansı, gençlerin korunması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu tür operasyonların devam etmesi ve güvenlik için kararlı bir şekilde mücadele edildiği belirtiliyor.