Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

KÖRFEZ SPOR TESİSLERİ, YENİDEN İHALEYE YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şampiyon Kocaelispor için inşa edilecek olan "Körfez Spor Tesisleri"nin yeniden ihaleye hazır hale getirileceğini duyurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şampiyon Kocaelispor için inşa edilecek olan "Körfez Spor Tesisleri"nin yeniden ihaleye hazır hale getirileceğini duyurdu. İlk olarak iptal edilen ihale,16 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

İPTAL EDİLEN İHALE YENİDEN YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig'e yükselen Kocaelispor'a hediye edilecek5 yıldızlı spor kompleksi ısıtılırken, iptal edildikten sonra yeniden ihaleye çıkarılacağı belirtildi. Tesisin adı "Körfez Spor Tesisleri" olacaktır.

DEV TESİS ÇOK DONANIMLI OLACAK

Körfez Spor Tesisleri,74 bin500 metrekarelik alan14 bin800 metrekarelik kısmı kapalı alan olarak düzenleneceği açıklanacak. Pes etmeden yeniden ihaleye çıkacağını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şampiyon Kocaelispor için yapılacak olan toplantıda7 futbol sahasında, otel, fitness salonu, sauna, havuzu ve sosyal tesisin yer alacağını belirtti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Güvenli Okul” Denetimleri Yapıldı
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Çınarları Güne Sporla Başlıyor
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
20 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
12 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
39 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
27 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
24 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
37 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı