Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kocaeli Büyükşehir, Encümeni’nde kiralama ihaleleri tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, kiralama ihaleleriyle ilgili kararları almaya devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, kiralama ihaleleriyle ilgili kararları almaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı başkanlığında toplantıda, Gebze, Kandıra ve Kartepe ilçelerinde bulunan yerler için kiralama ihaleleri yapıldı. Gebze'deki bir büfe için aylık 25.500 TL'lik teklifler sunulurken, Kartepe'deki başka bir büfe için ise2 hazır başvuruda bulunuldu.

Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı, Gebze Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan bir büfe kantinin3 yıllığına kiralama ihalesine çıktı. İhaleye3 törenlerine katıldı ve tekliflerini sundu. İrfan Polat'ın sözleşmesi geçersiz sayılırken, Efecan Çavuş ve Ramazan Aydoğdu arasında rekabet yaşandı. Kartepe'deki başka bir büfe ise çay bahçesi olarak kiralama ihalesine çıktı ve 2 başvuruda bulunuldu.

Kandıra'da ise Kefken Mahallesi'nde bulunan bir büfe için kiralama ihalesi yapıldı.6 talep tarafından başvurulan ihalelerde, teklifler açıklandı ve rekabet yaşandı. İhale sonuçları önümüzdeki15 gün içinde ilgililere bildirilecek. Encümenin getirdiği anlaşmalarla Büyükşehir Belediyesi'nin kiralama ihaleleri devam edecek.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi