Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.


Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. 18 Mayıs 2017 tarihinden bu yana firari durumda olan V.İ. (31), 24 Ağustos 2025 günü düzenlenen operasyonla yakalandı.
 Silahlı Yağma ve Hürriyeti Tahdit Suçlarından 18 Yıl Ceza
V.İ. hakkında, birden fazla kişiyle birlikte silahla yağma ve cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından kesinleşmiş toplam 18 yıl ağır hapis cezası bulunuyordu. Şahsın uzun süredir arandığı ve yakalanmasının kamu güvenliği açısından önemli olduğu belirtildi.
 Emniyetteki İşlemleri Aynı Gün Tamamlandı
Yakalanan hükümlü, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerekli adli işlemlere tabi tutuldu. Emniyet yetkilileri, sürecin hızlı ve koordineli şekilde yürütüldüğünü, şahsın sorgu ve evrak işlemlerinin aynı gün içerisinde tamamlandığını bildirdi.
 Cezaevine Teslim Edildi
İşlemleri tamamlanan V.İ., cezaevi sevk işlemleri için İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kocaeli Emniyeti, suçla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini kamuoyuna duyurdu.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
 Kar ve Yağmur Barajlara Can Suyu Oldu
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Gebze’de, Kumar Operasyonu
SİYASET
65 Kez Görüntülendi.
Saadet Partisi'nden Ekonomiye ve Teşkilata Vurgu
BAŞİSKELE
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Özlü Esnaf ve Vatandaşla Buluşuyor
KÖRFEZ
37 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sarıkamış Şehitleri İçin Anma Yürüyüşü
DERİNCE
16 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Derince’de Taşköprü Satış Noktaları 9’a Yükseldi
ASAYİŞ
65 Kez Görüntülendi.
Derince’de Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Bonzai Operasyonu: 1 Gözaltı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de İşletmelere İtfaiye Raporu Zorunluluğu
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi