Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında

08 Kasım 2025 tarihinde Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde, kozmetik üretimi yapan RAVİVE isimli iş yerinde meydana gelen patlama sonucu altı kişi hayatını kaybetti.


08 Kasım 2025 tarihinde Kocaeli’nin Dilovası ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde, kozmetik üretimi yapan RAVİVE isimli iş yerinde meydana gelen patlama sonucu altı kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, kasten öldürme, kasten yaralama, mala zarar verme, taksirle öldürme ve suç delillerini gizleme gibi suçlamalar gündeme geldi.
 

 Cinayet Büro Ekiplerinden Geniş Kapsamlı Operasyon
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde K.O., İ.O., A.A.O., G.B., H.E., O.Y., Ö.A., A.O.A., G.G., Ö.A. ve G.D. isimli 11 şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından 11 Kasım 2025 tarihinde mevcutlu olarak Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi.

 

 7 Şüpheli Tutuklandı, 4 Kişi Adli Kontrolle Serbest
Savcılık tarafından yapılan değerlendirme sonucunda G.B., H.E. ve G.D. isimli üç şahıs adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. K.O., İ.O., A.A.O., O.Y., Ö.A., A.O.A. ve G.G. isimli yedi şahıs ise tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ö.A. isimli bir diğer şahıs da adli kontrolle serbest bırakıldı.
 

Olayın Tüm Yönleriyle Aydınlatılması İçin Soruşturma Sürüyor
Emniyet yetkilileri, patlamanın nedenlerine ve sorumlularına ilişkin soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Kamu güvenliğini tehdit eden olayların aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
76 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 İlçede Elektrik Kesintisi Olacak
GÖLCÜK
13 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Evlilik Fuarı Kapılarını Açtı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Ağır Suçtan Aranan Hükümlü Yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de İçme Suyu Altyapısı Güçlendi
KÖRFEZ
47 Kez Görüntülendi.
Hereke’ye İki Yeni Öğrenci Yurdu Geliyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Valiliği’nden, Kar Yağışı Uyarısı
EKONOMİ
16 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt ve Tütün Ürünlerinde ÖTV Artışı Resmi Gazete’de
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’yi 13 Milyon Kişi İzledi
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Tek Teker Tehlike” Sürücüsü Yakalandı
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nde Memurlara Yeni Yıl Müjdesi