Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Karamürsel’de Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı Yeniden Başlıyor

Karamürsel Belediyesi, Ocak 2025’te ilçede ilk kez düzenlediği Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’nın ikincisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.


Karamürsel Belediyesi, Ocak 2025’te ilçede ilk kez düzenlediği Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’nın ikincisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Büyük ilgi gören fuar, bu kez daha kapsamlı bir programla 5–6–7 Aralık 2025 tarihlerinde Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Hazırlıklar sürerken hem esnaftan hem de düğün hazırlığı yapan çiftlerden yoğun ilgi olduğu bildiriliyor.
 

 İlk Fuar İlçede Büyük Beğeni Toplamıştı
Karamürsel tarihinde bir ilke imza atan ilk fuar, üç gün boyunca kuaförlerden moda evlerine, gelinlik ve damatlık markalarından organizasyon ve catering firmalarına kadar birçok sektörü aynı çatı altında toplamıştı. Defileler, tanıtım etkinlikleri ve ikramlarla renklenen fuar, düğün hazırlığı yapan çiftlere tüm ihtiyaçlarını tek noktada görme fırsatı sunarken, esnafa da ekonomik hareketlilik kazandırmıştı.

 

 Başkan Çalık: “Karamürsel’e Yeni Bir Renk Kattı”
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilk fuarın gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirerek, “Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı ilçemize yeni bir hareketlilik ve renk kattı. Esnafımız için tanıtım fırsatı, vatandaşlarımız için ise büyük kolaylık sağladı. İkinci fuarda hedefimiz daha geniş katılımlı ve güçlü bir organizasyon ortaya koymak” dedi. Başkan Çalık, fuarın Karamürsel’de gelenek hâline gelmesini istediklerini de vurguladı.

 

 Daha Geniş Kapsam ve Yoğun İlgi
İkinci fuar, moda evlerinden müzik ekiplerine, düğün organizasyonu firmalarından fotoğrafçılara kadar sektörün tüm bileşenlerini yeniden bir araya getirecek. Üç gün boyunca defileler, özel gösteriler ve tanıtım sunumlarıyla ziyaretçilere zengin bir program sunulacak. Esnaf yeni müşterilerle buluşma fırsatı yakalarken, düğün hazırlığı yapan çiftler de ihtiyaç duydukları hizmetleri karşılaştırma ve birebir görüşme imkânı bulacak. Bu organizasyon, Karamürsel’de yeni bir geleneğin başlangıcı olarak görülüyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
52 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Aranan Şahıs Yakalandı
KARAMÜRSEL
9 Kez Görüntülendi.
Karamürsel’de Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı Yeniden Başlıyor
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
İGSAŞ, Growtech 2025’te Tarımın Geleceğini Tanıttı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Yasa Dışı Bahis Gelirlerine Büyük Operasyon
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Korsan Taşımacılığa Ağır Yaptırım
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
“Paylaştığımız Kültürel Miras” Sergisi Kocaeli’de Açıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
ASAYİŞ
115 Kez Görüntülendi.
18 Yıllık Bebek Cinayeti Aydınlatıldı
GÖLCÜK
12 Kez Görüntülendi.
Gölcük’e Yeni Spor Yatırımı: Kapalı Spor Salonu Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Savunma Sanayii Buluşması Yoğun İlgi Gördü