Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kocaeli’de Yeniden Refah İl Yönetim Kurulu Toplantısı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Ahmet Emre Aydın’ın başkanlığında il binasında gerçekleştirildi.


Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Ahmet Emre Aydın’ın başkanlığında il binasında gerçekleştirildi. Her pazartesi yapılan haftalık değerlendirme toplantısında ülke ve kent gündemine ilişkin açıklamalar yapıldı.
 

 Yeniden Refah 7. Yılını Kutladı
Partinin kuruluşunun 7. yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Aydın, Ankara’da gerçekleştirilen 3. Büyük Olağan Kongre’nin siyasi tarihimizin en büyük kongrelerinden biri olduğunu vurguladı. Aydın, “Partililerimiz 7’den 70’e Ankara’ya gelerek ‘iş başa düştü’ sloganını tüm ülkeye ilan etti” dedi.

 

 Milli Görüşçülere Teşekkür
Aydın, kongreye katılan milli görüşçülere teşekkür ederek, “Mesele memleketin istikbali olunca mesafenin önemi kalmıyor. Partimizin 7. yılı ve 3. Olağan Kongremiz hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

 

 “Terörsüz Türkiye Hedefi Sapmıştır”
İktidarın ve ortaklarının terörsüz Türkiye söylemini eleştiren Aydın, “Hükümet ve ortakları bu söylemle yola çıkıp soluğu İmralı’da almıştır. Terörsüz Türkiye hedefi şaşmış ve sapmıştır. Biz Yeniden Refah Partisi olarak dün olduğu gibi bugün de bu yaklaşımın arkasındayız” dedi.

 

 “Dayatma Süreci Milletin Desteğini Görmüyor”
Aydın, son dönemde yaşananların bir süreç değil dayatma olduğunu belirterek, “Milletimiz bu haliyle terörsüz Türkiye sürecini desteklemiyor. Görünen o ki bu sürecin sonunda muhalefet farklı bir noktaya evrilirken, milli görüş iktidara doğru gelecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Yeniden Refah İl Yönetim Kurulu Toplantısı
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
GTÜ’den Örnek Sürdürülebilirlik Hamlesi
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Bungalov Dolandırıcılığına, Büyük Darbe
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Kadına Şiddete Hayır” Mesajı
ASAYİŞ
52 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Aranan Şahıs Yakalandı
KARAMÜRSEL
9 Kez Görüntülendi.
Karamürsel’de Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı Yeniden Başlıyor
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
İGSAŞ, Growtech 2025’te Tarımın Geleceğini Tanıttı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Yasa Dışı Bahis Gelirlerine Büyük Operasyon
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Korsan Taşımacılığa Ağır Yaptırım
KOCAELİ
7 Kez Görüntülendi.
“Paylaştığımız Kültürel Miras” Sergisi Kocaeli’de Açıldı