Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

Sirmen; asıl hedefimiz, önce vatandaşı mutlu etmek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, önceki akşam 28 Haziran Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Sirmen, bulunduğu ziyaretlerde büyük küçük herkesten yine büyük ilgi gördü.

 CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, seçim çalışmaları kapsamında özen gösterdiği ev ziyaretlerine önceki akşam 28 Haziran Mahallesi’nde devam etti. Sirmen, 28 Haziran Mahallesi Vadi Kent Konutları 4. Etap sakinlerinden Büşra-Serhat Adıyaman, 28 Haziran Mahallesi Gürel Sokak sakinlerinden Hatice-Ramazan Bayrak, 28 Haziran Mahallesi Bağlar Yokuşu sakinlerinden Ayşe-Bayram İsen ve Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi Merve Sokak sakinlerinden Birsen-Ceyhan Işık çiftinin evine konuk oldu. Sirmen gittiği her evde ilgiyle karşılandı, sıkıntıları dinleyerek çözüm önerilerini konuştu.

 

İHTİYAÇLI  HALE GETİRİP KULLANIYORLAR

Gittiği her evde oldukça ilgi gören ve coşkuyla karşılanan Sirmen’e vatandaş sıkıntılarını anlattı. Başka partiye mensup olduklarını söyleyen birçok kişi Sefa Sirmen’i desteklediğini belirtirken, hükümetin büyük ayırım yaptığı konusunda da eleştiriler yapıldı. Eleştirilerden dikkat çeken konu,  AKP’nin genel anlamda yaptıklarının vatandaşı rahatsız etmesi oldu. AKP’nin politikasının kişileri rahatsız ettiğini belirten bir vatandaş; ‘ İnsanları ihtiyaçlı hale getirip sonra da kullanıyorlar. Eğer hizmet istiyorsanız önce partiye gidip üye olun deniyor’ dedi ve bu konuda bu şekilde baskı yapmayan Sirmen’e destek verdiklerini söyledi.


ÖNCELİĞİMİZ SİZSİNİZ


Bütün projeleinin yer aldığı kitapçığı 2 hafta içerisinde vatandaşa ulaştıracağını belirten CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen,bu projelerinden birkaçını paylaştı. Özellikle çalışmayıp evde olan kadınlar için işi evlere getireceğini belirten  Sirmen, ‘Evinden ayrılamayan kadınlarımızın dantel, oya gibi işleri evinde yapıp bunların satışına da destek vererek evin ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olacağız’ dedi. Emeklilerin yaşamalarını renklendirecek projelerinin de olduğunu, imar adaletsizliğine son vereceklerini, gençler için istihdam yaratacaklarını belirten Sirmen, bizim önceliğimiz sizsiniz ilk önce sizlerin sorunlarına el atacağız’ dedi

ONLAR TAŞERONLARI SEVİYOR, BİZ İZMİTLİLERİ

Bu iktidarın taşeronları sevdiğini dile getiren Sirmen, ‘Yeter ki kendilerinden yana olsunlar. Vatandaşı mağdur eden pek çok düzenlemeyle kendilerinden yana olanlara para kazandırıyorlar. Çalışan işçiden para kesilir mi? Sırf tazminat vermemek için 6 ayda bir girdi çıktı yapıyorlar. İşçinin alması gereken parayı kendi yandaşlarına yediriyorlar. Bizim yapacağımız düzenlemelerin asıl hedefi önce vatandaşı mutlu etmek üzerine olacak. Bu hükümet taşeronları seviyor, bizde İzmitlileri’ diyerek göreve geldiklerinde taşeron sistemini kaldıracaklarını işçinin emeğinin karşılığını alacağını söyledi.

BİR MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Elektrikten fazla su parası ödüyoruz diye isyan eden vatandaşa cevap veren Sirmen, ‘Çocuk oyuncağı değil bir mucizeyi gerçekleştirdik. Artık baraj sahibi bir kentiz. Biz İbrahim Karaosmanoğlu’na mesaj gönderdik suyu ucuzlat diye. Ama hala bir değişiklik yok. Hala Kocaeli Türkiye’nin en pahalı suyunu içiyor. Biraz daha sabredin. 30 Mart’a kadar yetki onlarda. Göreve geldiğimizde ilk işimiz su parasını ucuzlatmak olacak’ diyerek suyun maliyetinin oldukça azaldığını bununla orantılı olarak su paralarının da düşürülmesi gerektiğini söyledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de, eğlence dolu unutulmaz etkinlik düzenlendi
DERİNCE
81 Kez Görüntülendi.
Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den, korsan servis denetim
İZMİT
19 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi, Avrupa’yı keşfetmek isteyen, gençler için seminer düzenleyecek
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de, büyük Aile Hekimliği sempozyumu,
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Aldatıcı görüşmeler yaparak müştekilerden
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
İlkokul öğrencilerine, ‘sıfır atık’ etkinliği
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Daha çok çalışacağız”
ASAYİŞ
150 Kez Görüntülendi.
Feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM
112 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.