Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Üzülmez, Muhalefete Yüklendi

Yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye Mahallesi gençleri ile bir araya geldi

 Maşukiyeli gençlerle bir araya gelerek, gençlerin istek ve önerilerini dinleyen Üzülmez,“Genç arkadaşlarımız için, Kartepemiz de değişim ve gelişimlerin yaşanacağı ve yenilikler içeren projeler hazırladık” dedi.150 gencin katıldığı toplantı programında Üzülmez'e, gençlik kolları başkanı Mete Aydın, AK Parti Maşukiye Mahalle başkanı, yönetimi ve partililer eşlik ettiler.

 

DÜN NE YAPTINIZ, YARIN NE YAPACAKSINIZ?

Maşukiyeli gençlerle gerçekleştirilen ve sohbet havasında devam eden toplantı Üzülmez’in muhalefet partisi adaylarına yüklenmesiyle devam etti.  İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde bir çok başarılı projelerde yer aldığını belirten Üzülmez, muhalefet partisi adaylarının seçim çalışmalarını boş söylemlerle geçirdiğini, anlatacak bir eserleri olmadığı için farklı yollar denediklerini belirtti. Üzülmez, sözlerine “Kirli eylem ve söylemlerle siyasi menfaat elde etmek ve manevralar içerisinde olmak liderlikle bağdaşmaz. Dün ne yaptınız, yarın ne yapacaksınız? Adaylar önce bunun cevabını versin” diyerek devam etti.

 

BELEDİYECİLİK GÖREVİNİ EHLİNE VERELİM

Kartepe’nin staj yapılacak, şans denenecek bir yer olmadığını belirten Üzülmez, bütünleştirici dil kullanamayan, vizyon sahibi olmayanlar; keşfettiği icatlar, araç gereçlerle ya da sağa sola sevgi kazansın yazmakla Kartepe’ye katkı sağlanamazlar.  İnsanlar yaptıkları eserleri ile hatırlanırlar. Geçmiş dönemlerde hizmet yapmış oldukları belediyelerde bırakmış oldukları eserler olup olmadığına bakıyoruz. Var mı ? Yok. Bundan sonra yapacaklarmış. Evet, eser bırakanlar var. Belediye başkanlığı süresince birçok eser bırakmış birisi var. Yanlış planlamalar, verilemeyen ruhsatlar, iskân belgeleri, nereden geldiği belli olmayan borçlar ve daha neler neler... Şimdi, yönetim ve idaresi başarısızlıklarla dolu eski bir belde belediye başkanı, 103 bin nüfusa ulaşmış Kartepe’ye aday oluyor. Nereden, nereye… Belediyecilik görevini ehline verelim,  belediyeciliği bilenlerden öğrenelim. Belediyecilik bizim işimiz.” dedi.Saadet Partisi adayına da atıf da bulunan Üzülmez, sevgili büyüğümüz keşfettiği icatlarına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.  Belediye Başkanlığı adaylığı yerine bu yeteneğini farklı mecralarda değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Menfaatler uğruna gerçeklerin üstünü örtmekten vazgeçin. Takındığınız bu yanlış tutum hoş değildir” diye devam etti.

AK PARTİ’YE CHP’DEN YENİ KATILIMLAR

CHP’de istifa ederek, AK Partiye katılan Özgür Apay ve Ceyhun Öz Bozkurt, yeni üyeler Yiğit Öz Bozkurt, Bünyamin Erdoğan ve Mehmet Atmaca’ya parti rozetlerini takan Hüseyin Üzülmez, gençlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Üzülmez, “Artık sizler de AK Parti ailesinin bir ferdisiniz. Türkiye için, Kartepe için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
3 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs İzmit’te Yakalandı
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Yerel  Üreticinin Yanındayız
KÜLTÜR
34 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mevlana’nın Vuslat Yıldönümünde Manevi Gece
ASAYİŞ
22 Kez Görüntülendi.
Türkiye Genelinde Siber Suç Operasyonu: 301 Şüpheli Yakalandı
KÖRFEZ
20 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Gençler İçin Kariyer Günü Düzenleniyor
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri