Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Yıldırım Özel Vatandaşların Yanında

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği (KEYDER) işbirliğiyle ortopedik engellilere yönelik açılan el sanatları kursunu ziyaret etti.

 Geçtiğimiz ay Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezinde zihinsel engellilere yönelik açılan el sanatları kursundan sonra, Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü (KARSAD)’nde ortopedik engellilere yönelik el sanatları kursu açıldı.

Kursa katılanlar karşılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı görünce mutluluklarını paylaşarak kendilerine bu imkânı sunduğu için Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

Kursiyerlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a engellilere yönelik yapmış olduğu çalışma ve etkinliklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yıldırım, topluma kazandırılan her bireyin mutluluğunu paylaştıklarını ifade ederek “Yaşadığımız çevreye onların gözleriyle bakmaya çalışalım. Biz Karamürsel Belediyesi olarak, özel insanlarımız için el sanatları kursu açtık, onların sosyalleşmesi için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezinde açılan el sanatları kursuna katılanlar kurs eğitmeni Reyhan Kamçı öncülüğünde el becerilerini geliştirerek üretiyorlar.

Haftada Salı ve Çarşamba günleri 13.00 ile 16.00 saatleri arasında günleri olmak üzere haftada toplam 6’şar saat eğitim alan kursiyerler Haziran ayı sonuna kadar devam edecek olan kurs tamamlandıktan sonra yapılan ürünler sergilenecek.

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Gonca Şimşek, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a kendilerine bu imkânı sundukları için teşekkür ederek, kursların yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

TEKERLEKLİ SANDALYE

Karamürsel Belediye Başkanlığı ve Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğiyle açılan el sanatları kursuna katılan Sibel Gökbayrak’a hayırsever bir vatandaş tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi. Gökbayrak’a sandalyesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım takdim etti.

Sibel Gökbayrak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’ni Ağırladı
EKONOMİ
30 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt Fiyatlarına Enflasyon Etkili Zam Geldi
EKONOMİ
4 Kez Görüntülendi.
Emekli ve Memur Maaşlarına Enflasyon Düzenlemesi
KOCAELİ
19 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Süper Enduro Heyecanı Başlıyor
KOCAELİ
27 Kez Görüntülendi.
İzmit Körfezi Deniz Festivali Dolu Dolu Geçti
EKONOMİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento, Capital 500 ve ISO 500’de Sektör Liderliğini Korudu
KÖRFEZ
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Meclisi’nden Dergideki Karikatüre Tepki
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılıktan Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 300 Bin Dal Bandrolsüz Sigara Ele Geçirildi
İZMİT
198 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Geleneksel Oyun Etkinlikleri Başladı