Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Saadet Körfez sokaklara taştı

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Esentepe Mahallesi’nde açılan seçim bürosunda iktidar belediyesini eleştirdi ve halk önünde hodri meydana davet etti.

Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Bulvarı’nda yapılan seçim merkezi açılışına Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, partinin belediye meclis üyesi adayları, mahalle sorumluları ve kalabalık partili grubu katıldı. Esentepe Mahalle Başkanı Bayram Arslan tarafından hazırlanan açılış proğramına mahallenin belediye meclis üyesi adayları Necip Özkan, Mehmet Yaşar Yaşarer, Recep Kökçan, Bülent Savaşçı, Saim Sarıçayır ve İsmail Ünlü kendilerini tanıttılar.

Açılış sırasında konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep  Sarıdoğan, ilk kez sertleştiği konuşmasında meydanlarda heyecanın başladığını ifade ederek, ‘’40 yıldır doğruları söyledik, bu gün de söylüyoruz. İktidar belediyesinin yaptığı hizmetler devede kulaktır. Yaptıkları hizmetler var, fakat bu kadar imkana, gelire karşılık yapılanlar devede kulaktır. Teker dönmez oldu, bilyalar dağıldı. Her zaman böyle anlarda Saadet Partisi’ne belediye ve iktidar verilmiş ve sorunlar çözülmüştür. Ülkenin can damarı olan sanayi kuruluşları burada ama alınan hizmet çok az. O arkadaşlar dün bizimle çalıştılar başarılı oldular, ama bizden ayrılınca da başarısız oldular. Çaresizlik içinde belediye başkan adaylarını değiştiler, ama adayları 100 metrekarelik bir dükkanı bile işletemedi iflas etti. Borç içinde kalınca bizden ayrıldı, iktidar partisine gitti ve Yarpaş Müdürü yaptılar. Şimdi de yolsuzluktan yargılanıyor çaresizlik içinde. Eğer bu kardeşinize acıyorsanız, AKP’ye değil Saadet Partisi’ne oy verin’’ dedi.

Hodri meydan teklifi

Sarıdoğan, iktidar partisi adayının esnaflığı dahi beceremediğini söylerken, CHP adayını da eleştirerek, ‘’Güzel Sanatlar Akademisi Profesörüyle belediye nasıl yönetilir. Sanayici bir Körfez’e sanayici bir başkanı kazandırmak gerekir. Hodri meydan diyiyoruz. Diğer partilerin adayları da gelsinler Ünal Aktaş’la hodri meydan yapıp tartışsınlar,kimin adayı güçlü ve yeterli görelim. Dün bize oy vermeyenler, bu gün Saadet Partisi’ne oy versinler’’ded

Körfez  Belediye Meclisi Üyeliği için kontenjan adayı olan Fuat Çakır’da bir konuşma yaparak, ‘’Bu seçimler mevcut iktidarın gücünü tazelemek ya da güvenoyu alamayıp defolup gitme seçimidir. Seçimler sadece yerel yöneticileri belirleme seçimi değil güvenoyu isteme seçimidir. 17 Aralık’ta Türkiye bir facia yaşadı. Bu gerçekleri gördükten sonra Saadet partisi’ne geldim. DP bu seçimlere giriyor, DP bu seçimlere Saadet Partisi ile giriyor’’ dedi.

Belediyeciliği hediye ettik

Alkışlar arasında yapılan konuşmalardan sonra söz alan Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, Körfez halkını ve ilçeyi vücut diliyle dahi anlaşabilecek kadar öok iyi tanıdığını söyleyerek, ‘’Biz Milli Görüşü 40 yıl önce, belediyeciliği de 1994’tn bu yana Türkiye’ye hediye ettik. Onların verdiği üstün hizmetlerden dolayı bu gün burada gögsümüzü gere gere konuşabiliyoruz. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak bilerek geldik. Bu güne kadar yapılanları hizmet olarak saymıyoruz, belediyelerin  yapmaları gereken çalışmalar onlar. Göreve geldiğimizde halkımızı gerçek belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracağız. Çok önemli projelerimiz var, bunların bir bölümünü açıkladık ve hepsini gerçekleştireceğiz. Bayanlar için Pembe otobüsleri devreye sokacağız. Aşevleri, sohbet evleri,uzaklardan gelen cenaze yakınları için taziye evleri yapacağız’’ dedi.

Konuşmalardan sonra seçim merkezinin açılışı yapıldı ve grup caddede yürüyerek esnaf ziyareti yaptılar.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
DERİNCE
48 Kez Görüntülendi.
Derince’de Cumhuriyet Coşkusu: 102. Yıl Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
Sarıdoğan’dan Gebze’deki Bina Çökmesine Sert Tepki: “Bir Aile Yok Oldu”
ASAYİŞ
72 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Yakalandı
KOCAELİ
113 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Ulaşımda Yeni Dönem: Mevzuat Revizyonu İçin Çalıştay Düzenlendi
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Cumhuriyet Kutlamaları İptal Edildi: Gebze’deki Acı Olay Etkili Oldu
GEBZE
10 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Bina Çöktü: Ekipler Enkaz Altındaki Vatandaşlara Ulaşmak İçin Seferber Oldu
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
81 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dayanışma Nöbeti: Alican Kazgan, federasyon binasını ziyaret etti
EKONOMİ
19 Kez Görüntülendi.
Kordsa’dan Küresel Rekabete Odaklı Yeni Dönem
KOCAELİ
59 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Arıcılıkla Üretime Yeni Bir Katkı
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
Yuvacık ve Namazgah Barajlarında Su Seviyesi Kritik Düzeyde