Kategoriler

SÖZ KOCAELİ

Saadet Körfez’de çalışmalar hızlandı

Saadet Partisi Körfez İlçe teşkilatı, bir yandan seçim çalışmalarını mahalle ve ev gezileriyle güçlendirip devam ettirirken, diğer yandan da eksikleri tamamlıyor.

 Çamlıtepe Mahallesi’nde kalabalık bir katılımla seçim merkezini açan Saadet Partisi, her çalışmada olduğu gibi kalabalık katılımıyla gövde gösterisini yaptı. Açılış sırasında yapılan konuşmalarda, Saadet Partisi’nin bazılarının korkulu rüyası haline geldiğini belirten İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, ‘’Ne yaparlarsa yapsınlar bize engel olamazlar, Milli Görüş bir kez daha belediyeyi yönetmekle görevlendirilecektir’’ dedi.

Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş ise konuşmasında yapacağı projeleri anlattı ve ‘’Belediye olarak ilçeye hak ettiği hizmetleri ulaştıracağız. Şu ana kadar belediyenin yaptım dediği hizmetler bizim için rütun işlerdir.  Halkımıza gerçek belediyecilik nasıl yapılır, gerçek hizmet nedir göstereceğiz ve bir daha ki seçimde de sonraki seçimlerde de halk bizi bırakmayacaktır’’ dedi.

Saadet Partisi ekibi daha sonra da mahalle halkı ve esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ünal Aktaş’a çok yakın davranan vatandaşlar, belediye yönetiminde kendilerini görmek istediklerini söylediler.

Saadet Partisi’nin seçim projeleri arasında yer alan, ilçedeki ibadethanelerle ilgili çalışma proğramında camilerde önemli yer tutuyor. Bu nedenle yapılan ziyaretlerde camiler ve inşaatları da yer aldı. Hazreti Ali Camii inşaatını dolaşan Saadet Partisi grubu, cami derneği görevlilerini de ziyaret ederek, destekte bulunacaklarını söylediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
48 Kez Görüntülendi.
Başkan Şener Söğüt, “Hereke Halısı’na değer katıyoruz”
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
27 Kez Görüntülendi.
ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET
KOCAELİ
115 Kez Görüntülendi.
Ailem Kocaeli Projesi Kapsamında, Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleştirildi
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZ TİCARET ODASINDA, KARİYER GÜNLERİ
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Meclisi’nde, Tek Gündem Maddesi Karara Bağlandı
EKONOMİ
94 Kez Görüntülendi.
Kamuda Tasarrufcuk Önlemlerinde,İtibardan Tasarruf Edilmedi
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “STK’larımızla işbirliği içinde çalışacağız”
EKONOMİ
171 Kez Görüntülendi.
KSO Başkanı Zeytinoğlu, cari denge verisine ilişkin açıklamada bulundu
ASAYİŞ
60 Kez Görüntülendi.
63 Düzensiz göçmen, yakalandı
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de parklara, güvenlik kameraları yerleştiriliyor