Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Karaosmanoğlu’na bir ödül daha

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kente katma değer sağlayan en başarılı proje yarışmasında ödül aldı

 Özel Kalem Dergisi’nin Yerel Yönetimlerdeki En Başarılı Proje Ödülleri Yarışması sahiplerini buldu. 9 kategori ve 5 bölümden oluşan yarışmada büyükşehir ve ilçe belediyelerine toplam 29 ödül verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yarışmanın e-devlet kategorisinde büyükşehir ödülüne layık görüldü. Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen törende ödülü Başkan Karaosmanoğlu adına Başkan Danışmanı Ömer Polat aldı.

 

ÖRNEK BİR PROJE

Törende konuşan Başkan Danışmanı Ömer Polat, 30 Mart seçimlerinden sonra Türkiye’deki tüm Büyükşehir Belediyelerin, İstanbul ve Kocaeli modelindeki örnek belediyeciliği, il hudutlarında büyükşehir olarak değerlendireceğini söyledi. Başkan Danışmanı Polat, “Online Hafriyat Yönetimi projesi, tüm ilin hudutlarında hafriyat gibi sorunlu bir konunun çözümü noktasında önemli ve örnek bir projedir” dedi.

 

HAFRİYAT ATIKLARIN YENİDEN DEĞERLENDİRİLİYOR

Ödül alan Kocaeli Online Hafriyat Yönetimi Projesi ile inşaat temel kazılarından çıkan hafriyat atıkları yeniden değerlendiriliyor. Atıklar kontrol altına alınarak çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Projeyle ayrıca kamu yatırımları başta olmak üzere pek çok yatırıma ücretsiz hammadde sağlanıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.