Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Saadet Partisi Körfez projelerini anlatmaya devam etti

Saadet Partisi Körfez İlçe Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, ev hanımlarının evden ekonomiye katkı sağlayacakları projesini anlattı. Proje, Aktaş’ı dinlemeye gelen vatandaşlarda heyecan oluşturdu.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde düzenlenen vatandaşlarla toplantıya katılan Saadet Partisi İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, seçimi kazanacaklarını ve ilçeye kimsenin yapmaya cesaret edemediği hizmetleri getireceklerini söyledi. Sarıdoğan, çalışmalarının hızlı bir şeklde devam ettiğini belirttiği konuşmasında, özellikle AKP adayı İsmail Baran’ı hedef alarak, ‘’Milli Görüş’ün gücüne kavuştuğunu ve seçim alabileceğini görenler korkuya kapıldılar. Adım adım bizi takip ediyor ve kendilerini de bizden miş gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu halk artık bizi de, onları da tanıyor ve sandıkta gereken cevabı verecektir’’ dedi.

Ünal Aktaş ise konuşmasında projelerini anlatarak, ‘’Pembe Otobüs projemiz bayanların büyük beğenisini kazandı. Tıklım tıklım otobüslerde rahatsızca gitmek zorunda kalan hanımlar, bir an önce göreve gelmemizi bekliyorlar. Bu bölgenin en büyük sorunu olan hurdacıların kaldırılması için de çalışmalarımız var. Kapalı Pazar yeri ve gençlik merkezi de yapacağımız projelerimiz arasında. En önemli çalışmalarımızdan birisini de ev hanımları için düşündük. Belediye olarak, hanımların evlerinde yaptıkları el işi, ev üretimi yiyecek ve benzeri çalışmaları satın alacağız. Böylece ev hanımları evlerinde çalışıp para kazanırken, belediye olarak ta bunları satıp ekonomiyi canlandıracağız’’ dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
37 Kez Görüntülendi.
“4 Mevsim Kocaeli” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademisyenlerine Cumhurbaşkanından Bilimsel Onur Ödülü
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Dernek Binasında Kumar Operasyonu
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Göçmen Kaçakçılığına Darbe
KÖRFEZ
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Mimar Sinan Mahallesi’nde Altyapı Çalışmalarını İnceledi
KÜLTÜR
13 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Tanıtım Atağıyla 15 Milyon Kişiye Ulaştı
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu Suçundan Hükümlü Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı
ASAYİŞ
140 Kez Görüntülendi.
41 İlde Dolandırıcılık Şebekelerine Darbe: 206 Tutuklama
KÖRFEZ
16 Kez Görüntülendi.
Yarımca Sahilinde Sporun Yeni Adresi Hizmete Açıldı