Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçede ki 2. Ve 3.sınıf öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Yalova’da bulunan Kağıt Müzesi ve Subaşı Beldesinde bulunan göç müzesine götürüldü.
Tarihi müze hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler kağıt yapımı hakkında bilgi alarak kağıt yapmanın keyfini çıkardı. Kağıt Müzesinin ardından öğrenciler Subaşı beldesinde bulunan göç müzesine götürülerek bilgi verildi.
Geziye katılan öğrenciler ilk defa Yalova’yı görmenin ve kâğıt yapmanın heyecanını yaşayarak Karamürsel Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.
Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Yürüyen Köşk ve Kağıt Müzesine gerçekleştirilen geziler devam edecek.