Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Ayaz pastanesi Körfez’e prestij kazandıracak

Ünlü mutfakların ve yemeklerinin içinde bulunduğu Ayaz Pastanesi Körfez şubesi, yoğun bir katılımla birlikte hizmete girdi. AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Faruk Reis’in birlikte açmış oldukları Ayaz Pastanesi bundan böyle Körfez halkı için hizmet edecek. Günün yorgunluğunu atacak, sıcak ve samimi bir ortam olan Ayaz Pastanesi Körfez halkından tam not aldı.

Birçok siyasi ve iş dünyasının tanınmış simalarının da bulunduğu açılışta, AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, AK Parti Belediye meclis üyeleri ve birçok partili açılışa katıldı.

KARAOSMANOĞLU; GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARIMIZIN ARKASINDAYIZ

Kadir Alçık ve Faruk Reis’in yaptığı işletmede Körfez halkı için her şey düşünülmüş. Birçok pasta çeşidi ve hamur işlerinin içinde bulunduğu Ayaz Pastanesi Körfez’e bir prestij kazandırıyor. Açılışta konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ” Bu nezih mekânı halkımızla buluşturan genç girişimci arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonra ki çalışma hayatlarında da başarılar diliyorum. Girişimci arkadaşlarımızın her zaman arkasındayız hem devlet olarak hemde belediye olarak. Bu güzel ve nezih mekân Körfez’imize hayırlı olsun “ dedi.

BARAN; BU BİR CESARET ÖRNEĞİDİR

 Yoğun bir katılımın olduğu açılışta genç işletme sahipleri Kadir Alçık ve Faruk Reyis’i tebrik eden AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, “ Bu kardeşlerimiz bir cesaret örneği göstermişlerdir. İnsanlar korkularından ne iş yapacaklarını bilmiyorlar, bu tür girişimci kardeşlerimizin yaptığı bu işi tüm halkımız örnek almalıdır. Onlar inandılar ve başardılar Körfez’imize bu güzel yeri kazandırdılar. Ben bu tür yerler açmak isteyen kardeşlerimin her zaman arkasındayım, her gittiğimiz yerde vurguluyoruz Korkmayın Girişimci olun diye. Bir ilçenin ve ilin kalkınması için oranın küçük esnafının güçlü olması lazım. Küçük esnafımızın dertlerini sorunlarını iyi biz biliyoruz sizleri anlayan ve hisseden bir belediye başkanı olacak. Ben yine bu kardeşlerimizi tebrik ve takdir ediyorum, Bu yeni yerin hem halkımıza hem Körfez’imize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
126 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında