Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan TOKİ sakinleriyle buluştu

Gündoğdu TOKİ Konutları1. Bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, kurak geçen kışa rağmen susuzluk yaşanmayacağını vurguladı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ayazma Mahallesi’nde Gündoğdu TOKİ Konutları1. Bölge sakinleriyle bir araya geldi. 1. Bölge site yönetimini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada site sakinlerinin taleplerini dinledi.

 

KATILIM YOĞUNDU

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ayazma Mahallesi Muhtarı Rıdvan Kedikli, Gündoğdu 1. Bölge TOKİ Konutları Site Yönetim Kurulu Başkanı Önder Turhan, yönetim kurulu üyeleri ve site sakinleri katıldı.

 

KENTİ YEŞİLİN HER TONUYLA BULUŞTURDUK

Kocaeli’yi güzelleştirmek için durmadan çalıştıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her yıl bir milyon ağaç dikerek kenti yeşilin her tonuyla buluşturduklarını kaydetti. İzmit Körfezi’ni temizlemek için büyük emek verdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, bu amaçla milyonlarca lira yatırım yaptıklarını ve bunun karşılığını Altınkemer’e Mavi Bayrak kazandırarak aldıklarını söyledi.

 

SUSUZ KALMAYACAĞIZ

Son yılların en kurak kış mevsimini yaşadıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Susuz kalmamak için 40 milyon lira para harcayacağız, ama susuz kalmayacağız. Bu konuda önemli yatırımlar yaptık. Kandıra'daki barajımızda Kocaeli'ye 2 veya 2,5 ay yetecek kadar suyumuz birikti. Ayrıca yeraltı sularını çıkarmak için de çalışmalar yapıyoruz. Barajlarımızın yanında yeraltı sularından da Kocaeli'ye su sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
100 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
36 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet