Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Saadet Körfez ‘’çalışmalara yeniden başladık’’

SP Körfez İlçe Teşkilat binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı.

 SP Körfez İlçe Teşkilat binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı. Toplantıda seçimle ilgili değerlendirme yapan Recep Sarıdoğan, seçimlerle ilgili tartışma ve itirazların devam ettiğini söyleyerek, ‘’Yine iktidar partisinin seçimlerin galibi olduğunu gördük. Sabah namazında başlayıp, gece 03.00’ e kadar çalıştık. Halkın projelerimize güveni tamdı, ancak iktidar olunması halinde bunların yapılabileceğine kanaat getirdiler.  Nehre karşı mücadele eden dere olduk. SP üyelerinin ve seçmenlerinin yardımıyla seçimlere girdi. Karşımızdaki rakipler ise hazineden aldıkları paralarla mücadele ettiler. Televizyonlar 24 saat yayın yaptı, bir saat bile genel başkanımıza yer verilmedi. Başbakan’dan başka kimseyi dinlemeyen bir kitle ile seçimi kazandılar. Ülkemizde bir çok olumsuzluk var ve bunların sonucunu önümüzdeki günlerde göreceğiz’’ dedi.

Sarıdoğan, çok çalıştıklarını ancak seçimlerin genel seçim havasından çıkmadığını sözlerine ekleyerek, ‘’Hereke’nin dağları kimyasal atıklarla dolduruldu, sahiller limanların insafına kaldı, İlimtepe’de bir sosyal hayat, iş merkezi yok, fakat biz bunları halka anlatamadık. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir. Ankara’dan yönetilen bir Körfez var. Onlar talimat verecek, meclis onaylayacak, başkan da imzalayacak. Halk İsmail baran’a değil Başbakan’a oy verdi. İsmail Baran, başkalarının yönetimiyle göreve getirildi, fakat umarım başkaları tarafından yönetilme görüntüsünden kurtulur. İsmail Baran için henüz konuşmak için erken, yaptığı kötü çalışmalar olursa karşısına dikileceğiz’’ dedi.

Ünal Aktaş ise konuşmasında seçimi kaybetmiş gibi görünseler de galip olduklarını ifade ederek, ‘’Seçimden galip çıktık, zira bir çok yeni arkadaş kazandık. Halkın tercihi SP iken, yukarda esen Başbakan rüzgarı yönü değiştirdi. Seçim bitti ama yarış devam ediyor. Ülkenin karanlık günleri yakında daha da karanlık hale gelecek. Halkımız genel seçim havasıyla kandırıldı’’ dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında