Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez’in Bayanları Kahvaltıda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğinde protokol eşleri, bayan meclis üyeleri ve Körfez ilçede görev yapan bayan müdürler Günışığı Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

 Körfez’in Bayanları Kahvaltıda Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğinde protokol eşleri, bayan meclis üyeleri ve Körfez ilçede görev yapan bayan müdürler Günışığı Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına; Körfez İlçe Emniyet Müdürü eşi Gülümser Özmen, Kent Konseyi Kadın Başkanı Bahar Baykal, Körfez ilçe bayan müdürlerinden Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Nüfus Müdürü Muazzez Arslan, Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün, Körfez Belediyesi Körfez Belediyesi bayan meclis üyeleri Pınar Uysal, Nigar Yağız, belediye başkan yardımcıları eşleri Nukhet Denli, Rukiye Taş,Sevim Özdemir, Latife Yıldırım ve Körfez Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş katıldı.

Günışığı Derneği Tanıtıldı

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Bilge Baran, kahvaltı programının düzenlendiği Günışığı Derneği’nin çalışmaları ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren derneğin faaliyetleri hakkında kahvaltıya katılan bayanlara bilgi verdi.

Baran, Körfez Belediyesi işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde burs verebilen tek dernek olan Günışığı Derneği’nin öğrencilere olduğu kadar yardıma ihtiyacı olan 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

İlçemizde yaşayan ihtiyacı olan vatandaşlara giyim, eşya, gıda, yakıt ve sağlık gibi konularda da yardımların yapıldığını belirten Baran, kahvaltıda bulunan bayanlara derneğin faaliyet alanlarıyla ilgili ihtiyaç sahipleriyle ihtiyaç yapmak isteyip de nereye yardım yapacağını bilmeyen hayırseverler arasında köprü olmalarının önemini vurguladı.

Sıcak bir Ortamda Gerçekleştirildi

Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda bayanlar, Baran’a misafirperverliği için teşekkür ederken dernek çalışmaları ile ilgili projede birlikte yer almak istediklerini ifade ettiler.

Keyifli geçen kahvaltı sonrası Bilge Baran, misafirlerine hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
207 Kez Görüntülendi.
Railport’a Ulaşımda Yeni Dönem: Çevre Yolları Asfaltlanıyor
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Görevli Polis Memuru Evinde Hayatına Son Verdi
DERİNCE
39 Kez Görüntülendi.
Derince’de 6 Eylül’de Çifte Tören Heyecanı
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 75 Bin Makaron Ele Geçirildi
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt’ten Zabıta Haftası’na Anlamlı Kutlama
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
59 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı