Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Hat 200 otobüs güzergahında değişiklik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli-İstanbul arasında sefer yapan 200 numaralı otobüs hattının güzergahında değişiklik yaptı

 

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe-Derbent ve İstanbul Maltepe arasında sefer yapan 200 numaralı hattının güzergahında değişiklik yapıldı. Derbent’ten 05.30’da kalkış yapan 200 numaralı otobüsün güzergâhı Maşukiye’ye kadar uzatıldı. 200 numaralı otobüs İstanbul’dan da artık Kartal Metro İETT peronlarından kalkacak. Derbent’ten sabah kalkan otobüs Maşukiye’ye gidecek. Otobüs buradan İstanbul yönüne geri dönüş yaparak, yoluna devam edecek. 

 KARTAL METRO PERONLARDAN HAREKET

Cevizli Köprülü kavşağı ile Maltepe Park AVM arasında kalan bölgede oluşan yoğun trafiğin otobüs seferlerinde oluşturduğu aksaklığın önlenmesi amacıyla,

İzmit-Kartal seferlerini yapan 200 numaralı hat 15 Ocak 2015 Perşembe gününden itibaren Maltepe Park AVM yanında bulunan peronlar yerine Kartal Metro İETT peronlarından kalkacak. Hat 200 Kartal Metro’da 4 numaralı perondan hareket edecek.

 CEVİZLİ KÖPRÜSÜNDEN DÖNÜŞ

Adliye ve Kartal Devlet Hastanesi’ne giden yolcuların mağdur olmaması için, İzmit’ten gelen hat 200 otobüsleri Kartal Metro durağında durduktan sonra Cevizli Köprüsü’nden dönüş yaparak, otobüslerin son durağı ve ilk hareket

noktası olan Kartal Metro İETT peronlarına girecek.

 İZMİT-KARTAL 21.30, KARTAL- İZMİT 00.30 İPTAL

15 Ocak 2015 Perşembe gününden itibaren İzmit Otogar -Kartal Metro yönünde 21.30 seferi iptal edilecek. İzmit’ten Kartal yönüne son sefer saat 22.00 olarak devam edecek. Kartal Metro-İzmit Otogar yönünde son sefer olan 00.30 seferi iptal edilecek. Kartal’dan İzmit yönüne son sefer ise 24.00 olarak devam edecek.

 KENT KART ZORUNLU

Otobüsler karşılıklı olarak Derbent’ten 05.30’da Kartal’dan ise 06.30’da hareket ediyor. 200 numaralı otobüsle İzmit-Kartal arasında günde 70 sefer düzenleniyor. Otobüs, İzmit Otogar’dan akşam son olarak 22.00’de, Kartal’dan da 24.00’de hareket ediyor. Bu hattı kullanacak vatandaşların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırlarında geçerli Elektronik Ücret Toplama Sistemi olan Kentkart’a sahip olmaları gerekiyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KARİYER ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, ANKARA'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEREKE HALISI HEDİYE ETTİ
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GENÇLERE TAM DESTEK VERİYOR
ASAYİŞ
188 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!