Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kocaeli Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yakın akrabası B.K’ya cinsel saldırı suçundan yargılanan Erdinç K., 6 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Cezayı az bulan B.K’nın annesi sinir krizi geçirdi.

 

 Gölcük’te 2 yıl önce 14 yaşında olan B.K. adlı kız çocuğunun yakın akrabası Erdinç K. tarafından cinsel tacize uğradığı iddiasıyla açılan davada karar çıktı. Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Erdinç K., 6 yıl 8 aylık hapis cezasına çarptırıldı. Cezayı az bulan B.K.’nın annesi sinir krizi geçirdi ve güçlükle sakinleştirildi. Mahkemenin karar duruşmasına mağdure B.K., vekili Şilan Baysal, aile fertleri, tutuksuz yargılanan sanık Erdinç K. ve avukatları katıldı.

30 Aralık’ta görülen en son duruşmada Cumhuriyet Savıcısı mütalaasını vermiş, sanığın çocuk yaştaki kişiye yönelik cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işlediğini söyleyerek 8 ila 15 yıl arasında hapis ile cezalandırılmasını talep etmişti. Talebi değerlendiren mahkeme heyeti, karardan önce müşteki avukatına ve sanık Erdinç K.’ya söz verdi. Söz alan Müşteki avukatı Şilan Baysal, sanığın cezalandırılmasını talep ederken Erdinç K. ise “Ben suçsuz olduğumu ispatladım. Daha ne diyeyim ki” sözleri ile son kez kendisini savundu.

Duruşmaya 5 dakika ara verdikten sonra kararı açıklayan mahkeme heyeti, çocuk yaştaki kişiye cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işlemesi sebebiyle sanık Erdinç K.’ya 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi. Mahkeme heyetinin kararı açıklamasının ardından sinir krizi geçiren B.K.’nın annesi, kendilerine destek olmak için gelen Kocaeli Kadın Platformu üyeleri tarafından güçlükle sakinleştirildi

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi