Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kartepe bilgi evi öğrencilerinden örnek davranış

Toplumun dayanışma duygularının her zaman olduğu gibi günümüzde de üst seviyede olduğunu gösteren Kartepe Belediyesi Kültür ve Soyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bilgi evi öğrencileri örnek davranışları ile takdir topladı.

 Kartepe bilgi evi öğrencilerinden örnek davranış

 Toplumun dayanışma duygularının her zaman olduğu gibi günümüzde de üst seviyede olduğunu gösteren Kartepe Belediyesi Kültür ve Soyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bilgi evi öğrencileri örnek davranışları ile takdir topladı.

 Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren 8 adet bilgi evi, kütüphane ile eğitim ve sanat merkezinde eğitim gören öğrenciler, geri dönüşüm kampanyası dahilinde yapılan mavi kapak ve atık kağıt toplama projesinden elde edilen gelirle engelli kardeşlerine verilmek üzere 3 adet tekerlekli sandalye aldılar. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak tekerlekli sandalyelerin alınmasında toplumun diğer kesimlerine de örnek teşkil eden davranışta bulunan bilgi evi öğrencilerini tebrik etti.

 Kartepeli çocukların duyarlılığı takdir topladı

 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe Belediyesi olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geri dönüşümün önemli olduğu günümüzde bunu sağlamak ve halkımızı da buna ortak etmek amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemekteyiz. Bunlardan biri de mavi kapakların tane tane toplanarak geri dönüşüme kazandırılması ile ihtiyaç sahiplerini tekerlekli sandalye ile buluşturmaktı. Bunun için sorumluluk bilinciyle emek harcayan bilgi evi öğrencilerimizin destek verdiği kampanya 3 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engelli vatandaşımızın yüzünü güldürecek. Kampanya çerçevesinde öğrencilerimizin çevreye karşı duyarlı davranış sergileyerek kapak toplaması da geleceğimizin emin ellerde olduğunu görmek adına bizleri sevindirmiştir” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
47 Kez Görüntülendi.
Hereke’ye İki Yeni Öğrenci Yurdu Geliyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Valiliği’nden, Kar Yağışı Uyarısı
EKONOMİ
15 Kez Görüntülendi.
Akaryakıt ve Tütün Ürünlerinde ÖTV Artışı Resmi Gazete’de
KOCAELİ
4 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’yi 13 Milyon Kişi İzledi
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te “Tek Teker Tehlike” Sürücüsü Yakalandı
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi’nde Memurlara Yeni Yıl Müjdesi
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Korsan Taşımacılığa Ağır Ceza
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karamürsel’de “Güvenli Okul” Denetimi
ASAYİŞ
20 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Aranan Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Hereke’de Esnaf ve Polisle Buluştu