Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan Baran Ak Gençliği Makamında Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

 

Umre Ziyaretleri Devam Ediyor

Umre görevini tamamlayarak Körfez’e dönen Belediye Başkanı İsmail Baran’a ziyaretler devam ediyor. Kısa bir süre önce yeni yapılan kongrede tekrar gençliğin başına geçen Kadir Alçık ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Baran’a umre ziyareti gerçekleştirdi. Ak Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a gençliğe yönelik verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Hep Birlikte Güzel Çalışmalar Yapacağız

Körfez’de gençliğe yönelik planlanan çalışmaları ile birçok kente örnek teşkil edecek projeleri uygulamaya koyan Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni planlanan çalışmaları Ak Gençliğe anlattı. Gençliği kötü alışkanlıklardan kurtararak topluma yararlı kişiler haline getirilmesi adına Ak Gençliğin yaptığı fedakârca çalışmalara da değinen Belediye Başkanı İsmail Baran, “Gençliğimize yönelik her türlü programlara ve projelere katılım sağlıyoruz. Bundan sonraki süreçte de gençliğimiz ile birlikte geleceğe dair güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu katkılarımız bundan sonrada artarak devam edecek” dedi.

Alçık, “Başkanımızın Eğitime Katkısı Çok Büyük”

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın gençliğe verdiği önem karşısında bir kez daha teşekkür eden Ak Gençlik Başkanı Kadir Alçık, “Başkanımız parti rozetini çıkararak, herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla hareket ediyor. Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran’ın eğitime katkısının her zaman devam ettiğini, bu katkıların gerek üniversite gençliğine yönelik gerekse ilk orta ve lise düzeyinde de yapıldığını görüyoruz. Zaman zaman biz gençlere yönelik düzenlenen programlara katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.