Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Körfez Geleceğe Emin Adımlarla Koşuyor

Bilgilendirme toplantıları, halk günleri ile esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Baran, bu kez Körfez’in en işlek caddelerinden biri olan Tuğrul Caddesi ve Güney Mahallesi esnafı ziyaret etti.

 

 İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Baran, Körfezlilerle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

 Halk Nerede Başkan Baran Orada

Körfez’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Baran “Başlatmış olduğumuz dev projelerle Körfez geleceğe koşuyor ve Körfez artık cazibe Merkezi oluyor. İlçemizde büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Baran, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân dükkan esnafı gezen Başkan Baran, hem halkın taleplerini dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.

Başkan Baran, "Körfez’de Büyük Bir Değişimi Ve Dönüşümü Gerçekleştiriyoruz"

Körfez’de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Baran, aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi. Başkan Baran “Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını esnafımızla paylaştık. Onların isteklerini, taleplerini dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Körfez o kadar hızlı değişti ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Körfez’i tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Körfezimizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz, ifadelerini kullandı.

 Başkanımız Bizi Yalnız Bırakmıyor

Başkan Baran’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Körfez esnafı Başkan Baran’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Baran’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten esnaf “Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar. Talepleri dinleyen Başkan Baran esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Memur-Sen’den Zam Tepkisi: “Bu Teklif Gerçekçi Değil, Kabul Etmiyoruz!”
EKONOMİ
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Zeytinoğlu’ndan ABD Vergi Artışına Tepki:
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Drift ve Ehliyetsiz Sürüşe Rekor Ceza
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de, Yeşil Alanlara Titiz Dokunuş
EKONOMİ
65 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Zengin İli Belli Oldu: Kocaeli Zirvede
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Ailelere Özel Eğitim: Mahremiyetin Temeli Ailedir
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
KOSKEM’den Hayat Kurtaran Müdahale
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de, Dijital Dolandırıcı Yakalandı
ASAYİŞ
118 Kez Görüntülendi.
Kapıkule’den Gebze’ye Uzanıyor: 692 Kilo Esrar Tırda Yakalandı
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
8 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Operasyonla Yakalandı