Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Vergi Ödemek Kutsal Ve Aynı Zamanda Bir Vatandaşlık Görevidir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Vergi Haftası nedeniyle Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya’yı ve çalışma arkadaşlarını makamında ağırladı.

 

Körfez vergi dairesi müdürü ve ekibini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran kendisini ziyarete gelen yetkililerini karşılayarak Vergi Haftalarını kutladı. Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya ve beraberindeki çalışanlarla samimi şekilde sohbet eden Başkan Baran, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Baran, “Vergilendirilmiş Kazanç, Kazanılmış En Değerli Kazançtır”

Ziyaretlerinden dolayı Körfez Vergi Dairesi çalışanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye'nin kalkınması açısından verginin en önemli kaynaklardan bir tanesi olduğunun bilincinde olduklarını, bu kapsamda Vergi Haftası'nın da önemli olduğunu söyledi. Vergilendirilmiş kazancın en değerli kazanç olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “Halkımızın verdiği vergileri israf etmeden, planlı bir şekilde yatırıma dönüştürüyoruz. Bu nedenle Vergi Haftası'na önem veriyoruz.” dedi. Devletlerin varlığının sürdürmesi için bireylerin vergisini vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Baran ayrıca, bu vesileyle tüm vergi dairesi çalışanlarının da vergi haftasını kutladığını söyledi.

Belediye Başkanı Baran, “Vergi ödemek kutsal ve aynı zamanda bir vatandaşlık görevidir. Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendilerini nazik şekilde ağırlamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, “Başkanımızın bizleri nazik şekilde ağırlamalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
44 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den Çevreyi Koruma ve Denetim Hamlesi
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’te 23 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
GTÜ Avrupa Üniversite Sıralamasında Yükselişini Sürdürüyor
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
KOTO’dan Hibe ve Fon Kaynakları Eğitimi
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Tüpraş İzmit Rafinerisi İçin Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Arıyor
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Gözaltına Alınan Hemşire Serbest
ASAYİŞ
19 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
DERİNCE
15 Kez Görüntülendi.
 Başkan Gökçe’den İş Dünyasına Yerel Kalkınma Sunumu
ASAYİŞ
48 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de, Narkotik Operasyonları: 14 Tutuklama
ASAYİŞ
43 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Cinayete Teşebbüs Soruşturması: 2 Tutuklama