Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Otogar Kavşağı Kandıra yönüne dönüş genişletiliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi terminalden Kandıra yoluna çıkışta genişletme yapıyor.

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir yandan yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da yol genişletme uygulamaları yapıyor. Bu kapsamda Şehirlerarası Otobüs Terminalinden Kandıra yoluna çıkışı sağlayan Seymen Caddesi’nde yaşanan yoğunluk nedeniyle genişletme çalışması yapılıyor.

 DÖNÜŞLER RAHATLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi yol genişletme çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali Kavşağı’ndan Kandıra yönüne dönüşlerde yaşanan sorunu çözümü için Büyükşehir ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar ile kavşak 3 metre daha genişlik kazanacak.

 SIKIŞMALAR OLUŞUYORDU

Otogardan çıkan ve Seymen Caddesi’ni kullanarak D-100 İstanbul istikametine dönenmek isteyen araçlar otogar kavşağında sıkışmaya neden oluyordu. Yine aynı caddeyi kullanarak Kandıra yönüne gidecek ve otoyolu kullanacak olan araçlar da dönüş için diğer araçları beklemek zorunda kalıyorlardı.

 DÖNÜŞLER RAHATLAYACAK

Büyükşehir’in çalışmasıyla Otogar Kavşağı’nda Seymen Caddesi Kandıra yönüne dönüş için bir şerit açılıyor. Çalışma tamamlanınca Seymen Caddesi’nden Kandıra yönüne dönüşler rahatlayacak.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
42 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında