Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kantinde sıra bekleyen öğrenciler akıma kapıldı

Darıca'da Ülkün Yalçın Anadolu Lisesinde öğrenim gören 4 öğrenci, kantinde sıra beklerken elektrik akımına kapıldı. Öğrencilerden birinin durumu ağır.

Darıca'da Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 4 öğrenci, kantinde sıra beklerken elektrik akımına kapıldı. Hastanede kaldırılan öğrencilerden birinin durumu ağır olduğu için yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutuluyor.

 AKIMA KAPILDILAR

Darıca Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi 11/E Sınıfı öğrencileri 16 yaşındaki Efe Özgür, Emre Elma, Mete Kaya ile 9'uncu sınıf öğrencilerinden 14 yaşındaki Hakan Öztürk, dün teneffüse çıktıkları sırada kantine inerek alışveriş için sıraya girdi. Öğrencilerin düzenli sıra oluşturması için yapılan demir bariyerlere tutunan 4 öğrenci, bir anda buzdolabından kaçak yaptığı belirtilen elektrik akımına kapıldı. Kantindeki vitrinli buzdolabında elektrik kaçağı olması ve bu kaçağın da dolaba bitişik olan tezgaha, oradan da tezgaha yanaşık olan demir bariyerlere geçtiği belirtildi.

 ÖĞRENCİNİN DURUMU AĞIR

Elektrik akımına kapılan öğrencilerin Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları ve Hakan Öztürk'ün iki elinin kırılarak liflerinin koptuğu ve kalbindeki ritim bozukluğu belirtileri nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken yaralı öğrencilerin ailelerinin, savcılığa suç duyurusunda bulunarak okul yönetimi ve kantin işletmecisinden şikayetçi olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
TEKNOLOJİ
34 Kez Görüntülendi.
GTÜ Blockchain Takımı ETH İstanbul’da Birincilik Kazandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Vergi Kaçakçılığı Hükümlüsü E.T. Körfez’de Yakalandı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği U20 Ragbide Zirveye Yürüyor
KOCAELİ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’den Yeşil Dokunuş: Uluslararası Fuarın Gözdesi Oldu
KÖRFEZ
235 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in, yaşadığı acı kayıp
ASAYİŞ
68 Kez Görüntülendi.
Can Holding’e Kara Para Operasyonu: 121 Şirkete El Konuldu
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Güvenli Okul” Denetimi: 8 Okul ve Çevresi Kontrol Edildi
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
Gebze’de Anne ve Kızı Evlerinde Ölü Bulundu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol Konforu İçin Hızlı Müdahale
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde, İntihar Vakası