Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

ŞAİRLER ÇANAKKALE İÇİN TÜRK OCAĞINDA BULUŞTU

Çanakkale zaferimizin 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde kocaeli Bağımsız Yazarlar ve Şairler derneği mensupları Türk Ocakları Kocaeli şubesinde buluştu.

Çoğunluğu Türk Ocağı  mensubu olan şairler , okuduğu şiirler ile duygu dolu anlar yaşattı.
Geceye Büyük Birlik Partisi Millet vekili adayları Serhat Duyar , Mustafa Arha , Ercan Keleş , Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları başkanı Hanife Akyayla , Türk Eğitim sen körfez ilçe yöneticisi Abdullah Türkdoğan , Bayşad başkanı Hafız Osman Saraç yöneticiler Eyüp Cüce , Ali Osman Feryadi , Şerafettin Yıldız , Dilek Dila Mert ve şairler katıldı.
Katılan herkese teşekkür eden Türk Ocakları kocaeli şube başkanı Yücel Alpay DEMİR Çanakkaleyi Çanakkale yapan gelenler değil , karşılayanlardı , en büyük haçlı ordusu kurulmuş İslam dinini arap yarım adasına hapsetmek için tüm güçleriyle gelmişlerdi. Tüm gücüyle varını yoğunu ortaya koyup geldikleri Çanakkalede , Tüm gücüyle bismillah diye savrulan Türkün tokadı şühedanın imanıyla öyle bir güçle donanmalarını ve silahlı güçlerini bertaraf ettiki , bu gün kendi ülkelerinde dahi Gelibolu ve Çanakkale sempozyumları düzenleyerek Türk Milletinin bunu nasıl başardıklarını anlamaya çalışıyorlar , halbuki Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunu sırrını açıklamıştı '' Muhtaç Olduğumuz Kudret Damarlarımızdaki Asil Kanda Mevcuttur '' diyerek geceye katılan şairlere teşekkür etti.
Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
85 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
32 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
81 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
10 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
14 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet