Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Sahte avukat 92 bin TL dolandırdı

Geçtiğimiz yıl Başiskele ’de avukat olduğunu iddia ederek Necmettin Mutlu’yu dolandırdığı iddia edilen İsmet Başaran’ın davası görülmeye devam edildi. Başiskele’de geçtiğimiz yıl avukat olduğunu iddia ederek arkadaşı Necmettin Mutlu’yu 92 bin TL dolandırdığı iddia edilen İsmet Başaran’ın davası 5’nci Asliye Ceza Mahkemesinde görülmeye devam edildi.

 Geçtiğimiz yıl belediye ile olan alım satım işlerinde kendisine yardımcı olacak bir avukat arayan Necmettin Mutlu ilkokul arkadaşı sanık İsmet Başaran’ın eşi Zeliha Başaran ile karşılaşarak bu konudan bahsetti. Zeliha Başaran’ın eşinin İstanbul Barosunda avukat olduğunu söyleyerek ona yardımcı olacağını söylemesi üzerine İsmet Başaran, Necmettin Mutlu’ya  iddialara göre sahte avukatlık yaptı. Müşteki Necmettin Mutlu’ya Kocaeli Barosu avukatlarından Örfi Köksal ile birlikte çalıştıklarını kendisinin ortağı olduğunu söyleyen İsmet Başaran Mutlu’dan 92 bin TL istedi.

Arsa işlerini halletmesi için Necmettin Mutlu, İsmet Başaran’a iddialara göre istediği parayı verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Necmettin Mutlu, İsmet Başaran ve Zeliha Başaran hakkında suç duyurusunda bulundu. 5’nci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşma 16 Haziran tarihine ertelendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.