Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Fatih Mahallesi Başkanları Ağırladı

Kentte yaşayan her insanın istek ve taleplerini yerinde dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Fatih Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Düzenlenen mahalle ziyaretlerine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları katıldı. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Baran ve İlçe Başkanı Badem, Fatih Mahallesinde vatandaş ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Başkanlar Vatandaşı Not Alarak Dinlediler

Vatandaşlarla mahalle hakkında sohbet eden, vatandaşların görüş ve önerilerini alan Başkanlar daha sonrasında esnaflarla bir araya geldi. Gelen istek ve talepleri tek tek dinleyen ve notlar alan Başkan Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem, vatandaşların isteklerini de samimiyetle yanıtladı. Vatandaşlarla görüşmelerini tamamlayan Başkanlar sonrasında beraberinde bulunan yetkililerle birlikte Fatih Mahallesi’ni adım adım dolaştı. Detaylı bir Fatih turu atan Başkanlar, Körfez Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları da inceledi.

Badem, “İlçemiz Büyük Yol Kat Etti”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, gerçekleşen ziyaretlerde Körfezlilerin kendilerini bağrına bastıklarını ifade etti. Badem, “Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte yaptığımız ziyaretlerimizin gerçekten önemi çok büyük. Allah’a şükürler olsun ilçemizde birlik ve beraberlik hâkim. Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Geçen bu süre zarfında ilçemiz büyük bir yol kat etti. Bu gelişimin en önemli mimarı tabi ki Belediye Başkanımız İsmail Baran’dır. İnşallah bundan sonra ki süreçte de Belediye Başkanımız ile birlikte daha güzel hizmetler yaparak Körfez’i daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yaşlı ve Hastalarda Ziyaret Edildi

Fatih Mahallesinde halkın istek ve taleplerini dinledikten sonra, Başkanlar hiç zaman kaybetmeden yaşlı ve hasta ziyaretlerine başladılar. Yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkan Baran ve İlçe Başkanı Osman Badem yaşlı ve hasta vatandaşların aileleriyle görüşerek çeşitli bilgiler aldılar.

 Başkan Baran, “Bizim İşimiz, Gücümüz Hizmet Etmek”

Çalışmaların hiç durmadığı Körfez’de sürekli insan odaklı hizmetleri bir bir halka kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran’a Fatih Mahallesi ziyaretinde çocuklar büyük ilgi gösterdi. Gösterilen ilgi karşısında Başkan Baran çocuklara oyuncak dağıttı. Belediye Başkanı İsmail Baran, “Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Bölgemize yapılan yatırımlarımız artarak devam edecek. Yaptığımız bu ziyaret mahallemiz adına önemli bir ziyaret. Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmek. Körfez Belediyesi olarak her mahallemizde olduğu gibi bu mahallemizde de önemli işler yaptık. İlçe Başkanımız ile birlikte ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam ederek sürekli halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında