Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Muhsin Yazıcıoğlu Anıldı

Merkezi Kocaeli olan ve ilimizde önemli etkinliklere imza atan Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği, 6 yıl önce helikopter suikastinde hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nu da bir takım etkinliklerle andı.

 Kocaeli genelinde bilboardlarda Muhsin Yazıcıoğlu’na ait “Canım? Dedim. Milletin dediler” sözünün yer aldığı tasarımla kamuoyunun dikkatini çekerken, aynı zamanda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıldönümün de Ankara’da kabri başında düzenlenen programa da katılım sağlandı.

Yesevi Ocağı üyeleri ve gençlerle Muhsin Yazıcıoğlu ile Kocaeli’de yol arkadaşlığı yapmış kişileri Dernek binasında bir araya getiren program organize etti. Programa Abdulkadir Küpeli, Sedat Ayhan, İbrahim Mercan, Süleyman Pekin, Sermet Temel, Hasan Akgül, Hikmet Yıldız, Cahit Büyükkanber, Burhan Altuntaş gibi isimler katıldı. Program Muhsin Yazıcıoğlu’nun videolarında oluşan sinevizyon gösterisiyle başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim okunarak Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte şehit olan yol arkadaşları için dualar edilerek son buldu.

Yesevi Ocağı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Eren Elmalı “Muhsin Yazıcıoğlu her evden çıkmış bir cenaze, tüm yürekleri titreten bir değer. Milletin ona olan sevgisi, özlemi gün geçtikçe katlanarak artmakta ve bir sessiz çığlık oluşturmaktadır. O’nu tam anlamıyla anlatmak için dil hicabından lâl olsada elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Yaptığımız bilboardlar ile Kocaeli kamuoyunun dikkatini çektik ve olumlu geri dönüşler sağladık. Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Yesevi Ocağı’nın 21.yüzyılda ki alperenidir O’nu unutturmamak için elimizden gelen gayreti yapacağız.” Dedi. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Emniyeti’nden Hırsızlık Hükümlüsüne Nokta Operasyon
SAĞLIK
8 Kez Görüntülendi.
Derince Hastanesi’nde Ruh Sağlığı Kadrosu Güçleniyor
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
OYAK Çimento’nun İK Direktörlüğü Eda Güzeldemir Demiray’a Emanet
SPOR
22 Kez Görüntülendi.
Aşıla; Kocaelispor’un yanında
SİYASET
59 Kez Görüntülendi.
Aşıla, Gençleri yalnız bırakmadı
KARAMÜRSEL
55 Kez Görüntülendi.
Aşıla, sabotaj ihtimaline dikkat çekti
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Sağlık Çalışanları 18 Ağustos’ta İş Bırakıyor