Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Atıcılar, On İki Sporcuyla Finalde

Büyükşehirli atıcılar, Skeet ve Trap atışlarında on iki sporcuyla ön elemeyi geçerek Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Skeet Türkiye Şampiyonası elemesi Mersin’de yapıldı. Mersin Erdemli’de yapılan şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü beş sporcuyla katıldı. Geçtiğimiz hafta Trap elemelerinde Gençlerde üç, Büyüklerde iki olmak üzere aldıkları puanlarla yedi sporcuyla Türkiye şampiyonasına kalan atıcılar aynı başarıyı Skeet’te de gösterdi.

 ON İKİ SPORCUYLA FİNALLERE KALDI

Erdemli atış poligonunda yapılan elemelerde Skeet Büyük erkeklerde Mustafa Serhat Şahin isabetli atışlarıyla birinci oldu. Öte yandan yarışmaya giren beş Büyükşehirli atıcıda barajı geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Mavi beyazlılar, 17-19 Nisan tarihleri arasında Eskişehir’de yapılacak olan Trap Federasyon kupası ile 24-26 Nisan tarihlerinde yine Eskişehir’de yapılacak olan Skeet Türkiye şampiyonada yarışacaklar. Skeet ve Trap olmak üzere on iki sporcuyla Türkiye şampiyonasına katılacak olan mavi beyazlılar geçtiğimiz yıllarda elde ettikleri başarıları sürdürmek istiyor.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
41 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Yağma Suçlusuna Geçit Verilmed
ASAYİŞ
4 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Silahlı Tehdit Şüphelisi Yakalandı, Tutuklandı
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Doğa Yürüyüşü Gençlerle Hayat Buldu
DERİNCE
10 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Buluşması 22 Kasım’da Gerçekleşiyor
BAŞİSKELE
9 Kez Görüntülendi.
Başiskele’de Gönül Bağı Projesi Yeniden Sahada
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Tarıma Güçlü Destek: 1.450 Ton Tohum Toprakla Buluştu
DERİNCE
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Başkan Gökçe’nin STK’larla Güçlü İş Birliği Buluşması
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Silahlı Saldırı Girişimi: 11 Şüpheli Gözaltında
ASAYİŞ
128 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Öğretmene Cinsel İstismar Davası: 204 Yıl Hapis Talebi
ASAYİŞ
17 Kez Görüntülendi.
Dilovası’ndaki Patlamada Soruşturma Derinleşti: 11 Şüpheli Gözaltında