Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan, Gençlerin oyuna talibiz

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetimini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerin oyuna talibiz” dedi.

Haziran seçimlerinin yaklaşması ve seçim çalışmalarının hız kazandığı bu dönemde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük AK Parti İlçe Gençlik Kollarına misafir oldu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı İdris Alp ve Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Doğan’da ziyarette hazır bulundular. Başkan Karaosmanoğlu gençlerle yaklaşan seçim üzerine değerlendirmeler yaparken, izlenebilecek stratejileri de anlatma fırsatı yakaladı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Ülkemizde AK Parti olarak 10. kez seçime gideceğiz. Bu dönemde seçimden üst üste zaferle çıkacak ve Anayasayı değiştirecek milletvekili sayısını elde edeceğiz. Bizler ve sizler tüm teşkilat kadrosu çok çalışacak, arzu ettiğimiz başarıya ulaşacağız. Özellikle bu dönem gençlerin oyuna talibiz. Geçmişin acılarını, haksızlıklarını ve tecrübelerini yeni oy kullanacak gençlerimize iyi anlatalım. Bu seçim onların seçimidir” dedi.

“HALKIMIZI HİÇ İHMAL ETMEDİK

İnançlarının ve hedeflerinin Yeni Türkiye’nin engellenemez olması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimiz birbirimize güç veriyoruz. Zafere ulaşma inancının ve aşkın sizlerde olduğunu görüyorum. Gelecek gençlerimizin elindedir. Bu görevler emanettir ve sizler bu emanete sahip çıkmak için tüm gücünüzle çalışmalısınız. Gençler bizim geleceğimizdir. Hem gençleri hem de halkımızı hiç ihmal etmedik. Bundan sonra da bu hep böyle olacaktır” şeklinde konuştu.

“İKTİDAR UMUTLARI YOK”

Türkiye’de iktidar umutları olmayanların ve hizmet aşkıyla yanmayanların bu millete hizmet edemeyeceğini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Biz halkımıza ve bu millete sorumluyuz. Allah’ın izniyle 4. kez iktidara yürüyoruz. Hiçbir muhalefet partisi iktidar olmaya aday değildir. Kendilerine yerel ve genelde güvenmediklerini görüyoruz. Biz gücümüzü milletten alıyoruz” diye konuştu.

“GÖLCÜK TEŞKİLATIMIZ DİRİDİR”

AK Parti teşkilatlarını diri ve inançlı olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “107 Bin seçmenin bulunduğu Gölcük’te istediğimiz oy oranını yakalayacağız. Vatandaşın umudunu hiç boş çıkarmadık. Bu umudun ve inancın devam etmesi için sizler mahallerinizde gençlerle ve halkımızla yakından ilgilenmelisiniz. Vatandaşın duasını önemlidir. Hepimizin çalışma gücü bu duanın bereketiyle oluyor. Gölcük teşkilatımız başta olmak üzere gençlerimizi diri ve dava şuuruna sahiptir” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.