Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Üzülmez’den Üç Aylar Mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mübarek üç aylara girilmesi vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Üzülmez mesajında, “Recep ayı ile başlayarak Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan Ayı ile son bulan mübarek üç aylara üç aylara girdik. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu ve maneviyatı paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir.

Hayatımıza huzur  ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, ailemize, çocuklarımıza, milletimize ve Allah’a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.Bu aylar, geçmişimizin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir fırsattır. Hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, anne babamız, eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle Kartepeli hemşerilerimin ve tüm islam âleminin mübarek üç aylarını kutluyor, Ramazan’a sağlık ve sıhhatle kavuşmamız dileğiyle, Allah’tan hayır ve esenlikler getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez,  mübarek üç aylara girilmesi vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Başkan Üzülmez mesajında, “Recep ayı ile başlayarak Şaban ayı ile devam eden ve Ramazan Ayı ile son bulan mübarek üç aylara üç aylara girdik. Bu aylar, milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, aynı duygu ve maneviyatı  paylaşan gönüllerin bir araya geldiği çok özel günlerdir. Hayatımıza huzur  ve canlılık kazandıracak olan bu mübarek ay ve geceler, ailemize, çocuklarımıza, milletimize ve Allah’a karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor.Bu aylar, geçmişimizin muhasebesini yaparak, geleceğe azim ve enerji dolu bir şevkle atılmak için iyi bir fırsattır. Hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Yoksullara ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, anne babamız, eş dost ve akrabalarımızla ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle Kartepeli hemşerilerimin ve tüm islam âleminin mübarek üç aylarını kutluyor, Ramazan’a sağlık ve sıhhatle kavuşmamız dileğiyle, Allah’tan hayır ve esenlikler getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi