Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kartepe’de vezneler hafta sonu da açık

Kartepe Belediyesi, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisinin birinci taksitinin, 31 Mayıs 2015 Pazar günü mesai saati bitimine kadar ödenmesi için mükellefleri uyardı.

 Emlak ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerinde vatandaşların sorun yaşamaması için belediye vezneleri hafta sonu açık tutulacak. Kartepe Belediyesi Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik vergilerinin birinci taksit ödemesi için müracaat edecek vatandaşların son ödeme tarihi 01 Haziran 2015 öncesi, vatandaşların vergilerini rahat bir şekilde zamanında yatırabilmesini sağlamak için belediye hizmet binasındaki vezneler ile Uzunçiftlik Kaymakamlık bahçesindeki tahsilat bürosu ve e-belediye imkanlarını kullanarak hafta sonu da ödeme yapabileceklerini açıkladı.

Başkan Yardımcısı Filiz, mükelleflerin vezne önlerinde yığılma yaşamasını önlemek ve vergilerini zamanında yatırmalarını sağlamak amacıyla 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs 2015 Pazar günleri mesai saatleri içerisinde hizmet vereceğini açıkladı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Silahlı Yaralama Olayı: Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
TÜBİTAK Lise Araştırma Projeleri Yarışması Kapanış Programı Yapıldı
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Dolandırıcılık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 600 Bin Dal Makaron Ele Geçirildi