Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İzmit TEM'de tanker kazası

İzmit TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında kavanoz yüklü TIR'ın LPG yüklü tankerle çarpışması sonucu her iki tanker de alev alev yandı.

İzmit TEM otoyolu Bekirdere rampasında kavanoz yüklü TIR’ın LPG yüklü tankere arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araç da alev alev yandı. Alınan bilgiye göre; TEM Otoyolundan İstanbul istikametine gitmekte olan Yusuf Kafkas idaresindeki 42 YK 610 çekici plakalı TIR, aynı yönde arıza yaptığı için emniyet şeridine park etmek isteyen Fatih Adıgüzel idaresindeki 35 UR 4699 plakalı LGP yüklü tankere arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle LGP tankı bir anda alev alarak yanmaya başladı.

İKİSİ DE ALEV AEV YANDI

LPG tankında başlayan yangın, kendisine çarpan TIR’ın 42 YK 334 plakalı dorsesine de sıçradı. Branda kaplı olan dorse ve LGP yüklü tankerin yandığını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri yanan dorse ile LPG tankına müdahalede bulundu. TIR’ın dorsesi tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 5 ton LGP yüklü tankerdeki yangın vanaların kapatılmasının ardından içindeki gaz yanana kadar kontrol altında tutuldu. Yaşanan olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.