Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Genç polis lösemiye yenildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Bayram Ağca, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

 Aslen Adanalı olan 26 yaşındaki polis memuru Bayram Ağca, 21 Mayıs günü dünyaya gelen bebeği ile baba olmuştu. Baba olmanın mutluluğunu yaşayamadan fenalaşan Ağca’ya gittiği hastanede kan kanseri (lösemi) teşhisi konuldu. Konulan teşhisin ardından tedavi olmak için Adana’da ailesinin yanına giden Bayram Ağca, tedaviye cevap vermiş ve kan değerleri normale dönmüştü.

Törenin ardından toprağa verildi

Kanseri atlattı denilen Ağca, tedavi gördüğü hastanede beyin kaması geçirdi. Doktorların zamanında müdahalesi ile beyin kanamsı durdurulan genç polis, sabah saatlerinde doktorların bütün müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Genç yaşta yaşamını yitiren polis memuru Bayram Ağca için Adana Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Ailesinin ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşen törenin ardından genç ve başarılı polis memuru Bayram Ağca’nın cenazesi memleketi Adana’da toprağa verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KARİYER ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, ANKARA'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEREKE HALISI HEDİYE ETTİ
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GENÇLERE TAM DESTEK VERİYOR
ASAYİŞ
188 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!