Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

12 İlçenin İmar Komisyonu Kandıra'da toplandı

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Bilgi paylaşımı yapmak, sorunları masaya yatırmak ve yeni mevzuat hükümlerini personele aktarmak amacı ile kurulduğu günden bu yana  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantıları, alınan karar gereğince her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilmeye devam ediyor. Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Ateş ev sahipliğinde Kerpe Lidya Beach Otel'de düzenlenen İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Gündoğan, 12 ilçe imar müdürleri ve personeli katıldı. Toplantının gayet verimli geçtiği öğrenildi.

MUTLU VE HUZURLU İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR KOCAELİ İÇİN

Kocaeli ilçelerinde imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımlarını yapıldığı, bizzat ilçe yetkililerinin dinlenerek problemler daha hızlı ve kalıcı çözümler bulunmasının amaçlandığı toplantıda hoş geldin konuşması Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Ateş tarafından yapıldı. Katılımcılara katılımları için teşekkür eden  Ateş, '' Kocaeli'nin tamamında insanlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerin öncülüğünde imarı ve kentleşme tarzı ile daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir Kocaeli imar etmek amacıyla bu güne kadar iyi niyetle yürütmeye çalıştığımız bu görevimizi aynı iyi niyet ve sorumluluk bilinci çerçevesinde yürütmeye devam edeceğiz '' dedi.

KATILIMCILARA MANDA YOĞURDU

Toplantıda imar konularında yapılan değişiklikler, yangın mevzuatında yapılan değişikliklerin imar uygulamalarına yansımaları ve otopark mevzuatında yapılan yeni düzenlemeler vs. gibi konular ele alındı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda katılımcılara Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Yoğurdu ve Kandıra Belediyesi logolu kalem dağıtıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KARİYER ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, ANKARA'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEREKE HALISI HEDİYE ETTİ
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GENÇLERE TAM DESTEK VERİYOR
ASAYİŞ
188 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
20 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!