Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Büyükşehirli Karateciler Kuşak Sınavından Geçti

Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısında yer alan 188 Karateci, kuşak sınavını başarıyla geçti.

 844 lisanslı sporcusuyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün en fazla sporcusuna sahip branşları arasında yer alan mavi beyazlı karateciler, geleceğini inşaa etmeye devam ediyor. Alt yapıya tüm branşlarda olduğu gibi karatede de büyük önem veren Kağıtsporlu karateciler, alt yapıda adeta dev bir orduya sahip. Bu yıl yapılan resmi müsabakalarda 24 derece elde eden karateciler, gelecekte üst düzey başarısını korumak için alt yapıyı sağlam kuruyor.

 188 Karateci Katıldı

Mavi beyazlı karateciler, Antrenörler İbrahim Erçin, Mesut Kolaylı, Yunus Erşeker, Altan Şahin, İsmail Hakkı Bulut, Hazım Özdemir, Yaşar Keskin, Erkin Özdemir nezdinde Seka sporcu Eğitim Merkezinde kuşak sınavı imtihanı yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün tüm şubelerinden gelen 188 sporcu ile birlikte kuşak sınavı olan karateciler, uygulamalı ve sözlü olarak sınavdan geçti. Beyaz, Sarı, Turuncu, Yeşil, Mavi, Kahverengi 1-2-3, kemer sınavlarında sporcular başarılı olurken, tüm sporcular birlikte pumse çizdi.

 Geleceğin Şampiyonları

Sınavın ardından Seka Sporcu Eğitim Merkezi Uzak Doğu salonunda birlikte fotoğraf çektiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu karateciler sınavları geçmenin haklı gururunu aileleriyle yaşadılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Antrenörü İbrahim Erçin, “Katılımın hayli yüksek olduğu kuşak imtihanında sporcularımızın derslerde gösterdiğimiz uygulamaları yerinde öğrendiklerini bir kez daha görmüş olduk. Sporcularımızı canı gönülden kutluyoruz. Geleceğin Dünya Avrupa ve Türkiye şampiyonu sporcularını bu salonlardan çıkaracağız. ”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.