Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Kto Üyesi En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirket arasında

Körfez Ticaret Odası (KTO) Meclisinin Haziran ayı olağan toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan Başkanlığında Oda Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Oda meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya meclis, meslek komiteleri, kadın ve genç girişimci kurulu üyelerinin katılımı yoğun oldu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, ay içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgi verdikten sonra, “Öncelikle 2015 Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi yoğun seçim gündemini geride bırakarak, hep birlikte ekonomiye ve yapısal reformlara odaklanmalıyız.” dedi.

Haziran ayındaki ekonomik verilere de değinen Başkan Efe, piyasalarda henüz bir hareketlenme olmadığını ama hükümet kurulma sürecinde meydana gelebilecek hareketlenmelere karşı tedbirli olunması gerektiğine değindi.

Konuşması devamında, Körfez ilçeye tır parkı ve bağlantı yolunun yapılması konusunda da girişimlerinin de devam ettiği hakkında meclis üyeleri ile bilgi paylaşımında bulunuldu.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, en hızlı büyüyen 100 şirket arasına giren Oda Üyesi İlker Can Dönmez’ i tebrik ederek, “2011-2013 Dönemindeki satış gelirleri artış hızına göre yapılan sıralamada, şirketlerinin en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girmiş olan Odamız Genç girişimciler kurulu Üyesi İlker Can Dönmez/ Göçmen Börekçisi’ ni tebrik ediyorum.” açıklamasında bulunarak kendisine plaket takdim etti.

KTO Üyesi İlker Can Dönmez ise, “En hızlı büyüyen 100 şirket arasına girmenin macerası çok farklı süreç oldu. Öncelikle Göçmen Börekçisi ailesi olarak Körfez Ticaret Odamıza ve yönetimine bizleri destekledikleri için teşekkür ederiz. İlk 100 firma arasında girmek için firmamızın geçmişine yönelik bütün evraklarını ilettik. TEPAV tarafından da yapılan araştırma ile de en hızlı büyüyen 100 firma arasına girmeye hak kazandık. Hedefimiz bundan sonra da aynı şekilde ilk 100 arasında yer alarak çalışmalarımızı devam ettirmek.” açıklamasından bulundu.

Haziran ayı meclis toplantısı sonrasında Oda binasında düzenlenen iftar programına geçildi.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
53 Kez Görüntülendi.
"Gebze'de Düğün Konvoyunda, Hız Yapan Araç Ceza Aldı!"
EKONOMİ
4 Kez Görüntülendi.
DEVLET TEŞVİKLERİNİ, ÖĞRENME FIRSATI KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA!
BAŞİSKELE
165 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Sağlık turizmine önemli bir katkı 
ASAYİŞ
5 Kez Görüntülendi.
Sahte rent a car operasyonu
GÜNDEM
705 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Fotoğraf Tutkunları İçin Heyecan Verici Bir Yarışma Başlıyor
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Uyuşturucu madde satış yapan suçlular yakalandı
DERİNCE
11 Kez Görüntülendi.
Çenesuyu markasının büyümesine katkı 
SPOR
8 Kez Görüntülendi.
Körfez'de Gençlik ve Spor Yatırımları Hız Kazanıyor
ASAYİŞ
249 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Hırsızlık suçundan aranan şahıs yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kasten yaralama suçundan aranan şahıs yakalandı